Mien ételeket fogyasztjak amiben sok a fehérje? Pls?
Hali...13vagyok és edzés mellett szeretnék valami fehérjében gazdag kaját is ennii...
mostanában tojásfehérjét ettem..de nyersen :S xD
az igyan olyan minta fött tojasnak a fehérje?
előre is köszi a válaszokat:)
Találd ki a spanyol viaszt.. 13 évesen, majd izmos leszel mert nyers tojást eszel.
Ülj le kicsit, gondolkodj.. ha ilyen egyszerű lenne, mindenki izmos lenne.
Egyél rendesen, sok húst, kenyeret hagyd meg a dagadt csajoknak, jó sok zöldség, zsírok, húsok menjenek, és meglepő dolog is jön: eddz.
Az izomagy haverod meg hidd el, nem a nyers tojástól lett hülye, de egy nagy igazság van: amíg ilyeneket kérdezel, addig nagyon sok tudásod hiányzik ahhoz, hogy majd később kidolgozott tested lehessen. Ahhoz nem csak enni és edzeni kell, hanem tudni hogy mit eszel, és hogyan edzel.
De sportos tested lehet akkor is, ha nem tunyulsz el (heti 3-4 napot edzel, akár csak saját testsúlyos erősítésekkel).
Igen, edzés nélkül nem lesznek izmok
Ha annyira csak tojásfehérjét akarsz enni akkor meglehet csinálni rántottának, de ne nyersen.....
edzek rendszeresen minden nap..
nem hagyok ki egy napot sem..
tehát nem mondtam hogy ha tojás fehérjét eszek akkor izmos leszek tehát nem arra mondtam...de köszi a kicsit pozitív válaszokat is :D
értem..nagyon köszönöm mindenkinek:)
megfogadom a tanácsodat..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!