Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha hízni akarok fehérje...

Ha hízni akarok fehérje pótloval akkor hogyan?

Figyelt kérdés

15éves 162cm és 47kg, vagyok

Mert ha vennél ilyen izomnővelőt, akkor melyik lenne a legjobb?

Mert úgy akarnám hogy, szedem ezt a izomnövelöt és elöb hízni majd gyurnék rá.

Melyik a legjobb,megbízható?oldalt vagy termék nevet írjatok.

Ja és lehetőleg olcsó legyen

2013. márc. 10. 16:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos nincs olcsó, gyors megoldás.

A hízáshoz, zsírosodáshoz sok és nem éppen egészséges kaja kell. Az izomfejlődéshez nem kiegészítő fehérje kell, hanem hús, zsírok és zöldségek. Mellég edzés, komoly edzés, és ennyi. A divatos sok rizs+hús étrendek, a fehérjeporok csak divatok, már jobb helyeken múlnak el.

A hús és a zöldség viszont nem olcsók, a zsír sem, edzéshez is érteni kell, tehát könnyű út nincs.

2013. márc. 11. 13:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Ácsi egy pillanatra:)

A fehérjepor nem izomnövelő,csak egy étrend kiegészítő.Ha hízni akarsz,kövess egy tömegnövelő étrendet,mondjuk csak így edzés nélkül én sem ajánlom,mert nem éppen egészséges,ha elhízol tőle.A szénhidrátok vannak túlsúlyban az ilyen étrendben,és a fehérje kevesebb.Valójában a szénhidrát az,ami hízlal.Csak mivel az ember vegyes táplálkozású,ezért fehérjére is szükség van,az egyoldalú táplálkozás nem lenne jó,tehát ha csak szénhidrátot enne valaki a hízás miatt.

Tömegnövelő étrendet itt találsz,és proteinporokat is:

[link]

A Scitec nevű gyártótól a 100% Whey Protein Professional nevűt pl.tudom ajánlani,ha mindenképp venni akarsz.

2013. márc. 11. 17:34
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokért.

Ja és igen az étrend kiegészitőre gondoltam, csak nemigen tudtam hogy van e hözötük külömbség. :)

És edzenék is rá.

2013. márc. 11. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!