Ha hízni akarok fehérje pótloval akkor hogyan?
15éves 162cm és 47kg, vagyok
Mert ha vennél ilyen izomnővelőt, akkor melyik lenne a legjobb?
Mert úgy akarnám hogy, szedem ezt a izomnövelöt és elöb hízni majd gyurnék rá.
Melyik a legjobb,megbízható?oldalt vagy termék nevet írjatok.
Ja és lehetőleg olcsó legyen
Sajnos nincs olcsó, gyors megoldás.
A hízáshoz, zsírosodáshoz sok és nem éppen egészséges kaja kell. Az izomfejlődéshez nem kiegészítő fehérje kell, hanem hús, zsírok és zöldségek. Mellég edzés, komoly edzés, és ennyi. A divatos sok rizs+hús étrendek, a fehérjeporok csak divatok, már jobb helyeken múlnak el.
A hús és a zöldség viszont nem olcsók, a zsír sem, edzéshez is érteni kell, tehát könnyű út nincs.
Ácsi egy pillanatra:)
A fehérjepor nem izomnövelő,csak egy étrend kiegészítő.Ha hízni akarsz,kövess egy tömegnövelő étrendet,mondjuk csak így edzés nélkül én sem ajánlom,mert nem éppen egészséges,ha elhízol tőle.A szénhidrátok vannak túlsúlyban az ilyen étrendben,és a fehérje kevesebb.Valójában a szénhidrát az,ami hízlal.Csak mivel az ember vegyes táplálkozású,ezért fehérjére is szükség van,az egyoldalú táplálkozás nem lenne jó,tehát ha csak szénhidrátot enne valaki a hízás miatt.
Tömegnövelő étrendet itt találsz,és proteinporokat is:
A Scitec nevű gyártótól a 100% Whey Protein Professional nevűt pl.tudom ajánlani,ha mindenképp venni akarsz.
Köszi a válaszokért.
Ja és igen az étrend kiegészitőre gondoltam, csak nemigen tudtam hogy van e hözötük külömbség. :)
És edzenék is rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!