Mennyi lenne az ideális testsúlyom? Most 46-47 kiló vagyok 168 centivel, de még fogyni szeretnék pár kilót.
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron 2 hét alatt fogytam le 53-ról 48-ra, most az utóbbi időben fogytam még. Egyébként 1 éve bulimiás vagyok, de már addig eljutottam, hogy csak gyümölcsöket eszem és azt is kihányom... Közel állok az anorexiához is, úgy érzem, mert egyre kevesebbet eszem.2009. aug. 8. 20:39
11/13 A kérdező kommentje:
Én úgy értettem, hogy tudom, hogy "beteg" vagyok és ezen változtatni szeretnék mert nem ezzel a módszerrel akarok fogyni vagy megtartani az alakomat.
Egyébként ismét köszi a válaszokat :)!
2009. aug. 10. 16:48
13/13 anonim válasza:
Ez nem normális,mármint a testsúlyod!Én 165 cm/56 kiló vagyok!És ez normális testsúly!Fordulj minél előbb orvoshoz,nehogy komolyabb bajod legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!