Mennyi lenne az ideális testsúlyom? Most 46-47 kiló vagyok 168 centivel, de még fogyni szeretnék pár kilót.
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron 2 hét alatt fogytam le 53-ról 48-ra, most az utóbbi időben fogytam még. Egyébként 1 éve bulimiás vagyok, de már addig eljutottam, hogy csak gyümölcsöket eszem és azt is kihányom... Közel állok az anorexiához is, úgy érzem, mert egyre kevesebbet eszem.2009. aug. 8. 20:39
1/13 anonim válasza:
Szerintem a 20-22 kg lenne az ideális. Túlsúlyos vagy mindenképp. Ugye ma már nem eszel semmit??????????
2/13 anonim válasza:
ha tudod , hogy beteg vagy akkor miért akarsz még fogyni? akik észreveszik magukon és normálisak azok inkább szeretnének tenni ellene. szerintem menj el pszichológushoz.
3/13 anonim válasza:
Jólvan gratulálok irány a doki...
4/13 anonim válasza:
a testtömeg-indexed 16,3 és 22,4 lenne az ideális, tehát 63 kg a tökéletes
hízzál csak, a betegséget meg szakemberrel beszéld meg
6/13 anonim válasza:
Nézd, én vékony vagyok, pedig 163 cm és 52 kg. Szóval képzelem te milyen lehetsz...
7/13 anonim válasza:
167 cm vagyok, jelnleg 65 kiló, fogyózok.
Szerintem a mi magaságunkkal az 58 kiló lenne a mai divatnak megfelelő, és egészségügyileg elfogadható is.
Amúgy az ideális testúly ehhez a magassághoz az olyan 63-65 kiló
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat :)!
Egyébként pedig kedves 21.04-es higgy amit akarsz, te biztos jobban tudod pfff...
2009. aug. 9. 13:41
9/13 anonim válasza:
Szerintem a 168 centihez az 54 kiló az ideális, úgyhogy szerintem hízz egy picit, és akkor bombanő leszel :-)
10/13 anonim válasza:
Az anorexiás legfőbb jellemzője: Nem ismeri be, hogy vékony és hogy beteg és hogy anorexiás. Akkor most ez hogy is van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!