Tudnátok segíteni egy diétát összepakolni?
Sziasztok, 191 centi vagyok és 116 kiló, voltam 123 is, de múlt nyáron rászántam magam és sportal és kezdő diétával lementem 116-ra. Télen is sikerült megtartanom, és most szeretnék tovább fogyni, de kicsit komolyabb étrendel.
Tudom csirkemell+hal, de a csirkemell már nem a megfizethető árban van a maga 1700 Ft-jával, a halat meg azóta utálom mióta az eszemet tudom. Hogyan tudnám felváltani? használok fehérjét, és arra gondoltam hogy a csirkemellet nem lehetne-e felváltani csirkemell szeletekkel, olyan mint a felvágott csak csirkemell, és lényegesen olcsóbb is.
Illetve olyan problémám van, hogy próbáltam táblázatot készíteni hogy fehérjét és szénhidrátot mennyi viszek be az étkezésekkel, és ebből összeállítani egy étrendet, de egyszerűen nem jön ki jól sose. kb. 300g szénhidrát és 180g fehérje kellene naponta, de mindig ilyen 300g fehérje, és 220g-nál kevesebb szénhidrát jön ki, nem tudom mit kellene máshogyan kitalálni...
étrend: 1. étkezés: zabpehely+fehérje tejjel
2. csirkemell szeletek, zöldségekkel és nem tudom mit kellene még hozzá
3. étkezés is ilyesmire gondoltam
4. mondjuk tojás gyümölcsel meg zöldséggel
5. edzés előtti étkezés: éppen ami itthon a kaja(minek főzne drága jó anyukám ha nem is ennék belőle, meg utána edzés pont azért van)
6. edzés után fehérjeturmix
7. este sovány túró
lenne valami ötlet mit változtassak, és hogy tudnám mindezt olcsón megtenni?
Várom a szakértők segítségét, előre is köszönöm!
hát tudtommal amiket felsoroltam azokban nincsen cukor
Még arra gondoltam hogy a 2. 3. étkezésre barna-rizst beiktatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!