Kissanna27 kérdése:
Inzulinreziszens vagyok, CH diétát csinálok. Zero (szénhidrátmentes) kólát ihatok vagy az is növeli az éds íz miatt az inzulinszintet?
Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 06:55
1/4 anonim válasza:
Nem, amiben nincs ch, nem emeli.
2/4 anonim válasza:
Keveset, és ne naponta. Attól, hogy nincsen benne szénhidrát, még nem tesz jót.
3/4 anonim válasza:
1.vagyok. Igen az előző hsz-ó jól írja. A mesterséges édesítők se a legjobbak, én is néha iszom csak.
4/4 Manka68 válasza:
Szia!
Én a reggeli kv-mat iszom minden nap édesítővel, és az endodokim nem emelt kifogást ellene. Nem tudom, mennyire ártalmasak valójában az édesítőszerek, de annyira nem, mint a cukor. (bármilyen cukor!!).
Én amikor már nagyon elegem van az íztelen ásványvízből, egy kis citromlét szoktam beletenni. Így legalább van íze, és még a fogyást is segíti. A citromnak van némi zsírégető hatása. :-)
De azért néha lecsúszik egy kis zero cola is. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!