Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan ételféleség, ami...

Van olyan ételféleség, ami szénhidrátmentes és korlátlan mennyiséget meglehet enni belőle annak, aki cukros?

Figyelt kérdés
27 hetes vagyok, magas lett a terhelésen a cukrom, diétáznom kell, de nagyon éhes vagyok.
2009. okt. 7. 14:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Hús.
2009. okt. 7. 14:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Cukros diéta kell és nem világosítotttak fel??? Az szép.

A lényeg, hogy reggelire lassan lebomló szénhidrát kell, tízóraira meget vegyesen, ebédelni rendesen, uzsonnára gyorsan lebomló és vacsira lassan lebomló. Van ehhez mintaétrendem, ha kell elkülöm priviben.

2009. okt. 7. 14:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Annyit mondtak, hogy a napi szénhidrát mennyiség 180g alatt legyen. Két hét diéta, 1 nap kórház és majd kiderül, hogy mi a helyzet. Köszi, minden megoldás érdekel, mert lassan éhen halok!
2009. okt. 7. 14:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajt, virsli, husok, zöldségek, savanyú uborka, vecsési káposzta, felvágottak ezekből ehetsz korlátlanul és még a tojás ... nem kell annyira megijedni,nekem is rossz lett a cukorm 8 hétig diétáztam, aztán közölték, hogy minden ok ehetek nyugodtan bármit mert rendeződött a hormonom... cserébe nem híztam 8 hét alatt csak 2 kilót...
2009. okt. 8. 00:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat!
2009. okt. 8. 07:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Keresgélj a neten tápanyagtáplázatokat, étrendeket.

De ha 180 g-os Ch diétád van, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz, ha éhes vagy! Nem az a lényeg, hogy ch mentesen étkezzél, mert az is árthat a babónak, ha nincs meg a napi ch mennyiség.

Nekem először 160 g-os diétát javasolt a doki, és az elején alig tudtam összeszedni a ch-kat. Mostmár minden étkezéshez eszek valamit, ami magasabb ch tartalmú, pl. reggelire két szelet teljes kiörlésű kenyér, ebédre krumpli, rizs vagy tészta, sokszor még levest is kell ennem mert nem jön össze. Uzsira 3 dl tej, + még ehhez is valami, amiben még van 10 g ch, na, a vacsi... sokszor már csak tömöm magamba, mert nem vagyok éhes.

Hetente járok kontroll vérvételre, erre a dokim mondta, hogy még utóvacsorát is iktassunk be +10 g Ch lefekvés előtt 22 óra körül.... Köszi! Azt akarja, hogy kidurranjak? Ráadásul, ha lefekvés előtt eszem, és lassan felszívódót kell, akkor reggel olyan korgó gyomorral ébredek... Ha nem eszem, akkor nem vagyok reggel éhes.... Ki tudja ezt követni?

Szóval csak annyit akartam, hogy nehogy csak alacsony ch tartalmú ételeket válaogass, mert attól lehetsz éhes!

Ha nincs meg a kellő ch beviteled, valami acetont termel a szervezeted, ami a vizeletben mutatható ki, mert a zsírraktárból szedi el a ch-t, és ez árt a babónak. Valahogy így magyarázta a dietetikusom. Legalábbis én így értettem.

32 hetes, 6 hete diétázó km

2009. okt. 8. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!