Ez megfelel hízókúrának?
162cm lány, már 47 kg(43 voltam még januárban), 18 éves
4 napomat írom le perjellel elválasztva őket
R:zab és aszalt gyümölcs müzlikeverék keverék tejjel
T:2 nap 3 graham kifli activia fehér jogurttal/1 banán és csibesonkás uborkás graham kifli/1 tojásos mustáros és két csibesonkás uborkás g kifli
E:natúr csirkemell mustárral és sok zöldséggel/ babfőzelék tojással/barackos sajtos csirkemell rizzsel/ 2 szelet knédli disznóhússal
U:ami reggelire, csak kicsit kevesebb mind a négy nap
V:darakása/3 virsli 2 szelet barna kenyérrel, mustárral/tönkölybúza bagett csibesonkával,uborkával,paprikával és káposztával/ nem tudom talán megint virsli
utó vacsi:háromszor alma/epres túrós jogurt
ahogy előttem szóló és mondta: így vagy még fogyás, vagy súlymegtartás lehetséges cask, hízás nem.
nutellás kenyér tökéletes reggelére, a te reggelid tél fogyokúrás inkább. kalácsot én is ajánlom, meg a lidl-be van ilyen süti, ami 2000 kcal:)
kakaót is ajánlom, bár én nem hízok tőle : D
de amúgy szerintem már ne nagyon akarj hízni, max 1-2 kg-t, én 160 cm és 50 kg vagyok, és nem vagyok vékony, csak átlag súlyú, és nagyon szívesen lennék 47 kg:(
soksikert.:3
Igen, 50 kg a cél. Anorexiás voltam(állítólag), igyekszem egészséges kajákat enni, sportolgatni, de így is főleg hasra hízok... Pedig igyekeztem. Fekvőtámaszozok is, meg felülésezek. De semmit sem számít, úgy látszik.
Nutellát vagy kakaós csigát szerintem akkor se ennék, ha fizetnének érte. Most is van otthon almás pite, de nem sütiktől akarok hízni...
Akkor még mindig beteg vagy :(((
Én is anorexiás voltam, és igen, most nagy a hasam, mert oda hízok (genetika), de ez pár hónap alatt eloszlik, ahova kell. (Mondjuk most úgy nézek ki, mint egy etióp kismama- vékony végtagok, nagy has, de mivel én meggyógyultam, tudom, hogy nem tart örökké ez az állapot, úgyhogy nem annyira zavar))
Nem, ez fogyókúrának jó.
Én hízókúrám:
R bögre tejeskv, fél szelet vajas-baracklekváros kenyér
T. két mirindás sütemény, szőlő
E. leves tésztával, sült csirke, krumplipüré
U. túró rudi, túrós sütemény
V. még nem tudom, de lehet zsömle, v ilyesmi
UV bögre tej, kex, v süti.
Kb. ilyen mennyiséget eszek (több nem megy, mert azért még szűk a gyomrom, de a napi tejeskv-fél szendvics-alma-tej kombónál jóval jobb), és nem hasra hízom, mert mellette tornázok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!