Hízókúra! Ez így megfelel?
Reggelire ettem egy szelet kenyeret margarinnal, sonkával, ubi paradicsom paprika, és egy szelet zsíros kenyér (fokhagymás pörköltzsír) + 2 dl turmix, ez banánból,kiwiből,tejből,és mézből
délelőtt ittam egy kávét egy kockacukorral
ebédre húsleves, és egy nagy sült csirkecomb krumplipürével, ecetes ubival --> ez egy normális adag volt + egy csokit torta szelet
délután egy közepes méretű vajas pogácsa és egy alma
vacsira mit egyek? ha megeszem vagy 3-4 vajas pogit, 2 dl tejjel?
ma pihenőnapom van, (egy héten 5-ször futok) így ma be kéne kajálni, hogy rakódjon szépen ugye? :)
45 kg/167
17/lány
Cseréljünk!Én ha csak ránézek a kajára,már attól hízom:)
Egyébként szerintem jó,de ha én a helyedben lennék,vacsira bevágnék egy jó nagy szelet pizzát,vagy gyrost,esetleg csinálj bundás kenyeret,fokhagymával,sajttal,mellé epres tea,vagy sütőben sült melegszendvicset,jó sok sonkával,sajttal,kolbásszal,ketchuppal,majonézzel...:)Egy kis nasinak mellé mehet még 1-2 szelet csokitorta(ha nem több),esetleg fagyi:)
Jó kajálást!;)
Az a lényeg,hogy kitáguljon a gyomrod,akkor többet tudsz majd enni.
Szerintem jó az amit írtál kezdetnek.
esetleg ezeket az ételeket még beiktathatod: kakaó,tükörtojás,péksütemények,bundáskenyér sajttal,krémlevesek,gulyásleves,tészták,rakott ételek,palacsinta,kifli,főzelékek.
Annak semmi értelme ha a péksütivel,meg pizzával felzsírosodsz,főleg ha sportolsz is.
Ilyesmi étrendet ajánlanék.
Az 50g rizst felviheted 80-100g-ra is.
fokozatosan kell növelni a mennyiséget, amúgy jó lesz, iktass be zabpelyhet, zabkását, vagy turmixba, joghurtba zabkorpát, az segít hogy ne legyen szorulásod.
Egyél leveseket, főzelékeket, gyümölcsöket, és nem lesz gond az emésztéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!