Hízókúra! Minden nap, ha nem is vagyok éhes, egy ilyet készítek, de fontos nekem az egészséges táplálkozás! Ez megfelel?
2,5 dl tej, egy tojás fehérje, 2 kávéskanál fahéj, 6-7 kávéskanál zabpehely, és ezeket összeturmixolom.
Illetve: nagyon sok gabonafélét eszem, rozskenyeret, zabpelyhet (akár magába, vagy kásaként), puffasztott tönkölybúzát magába, tejtermékekben, búzakorpát.
Ezek milyen hatással vannak a szervezetre, ha túl sokat viszek be belőlük?
18/l
Fel fogsz puffadni, illetve jó nagyokat fogsz kakilni... Más haszna nincs. A zabpehely és a rozskenyér lassan felszívódó szénhidrát, nem jó hízlaló.
Egyél rizst inkább!
Tojásfehérjét meg véletlenül se egyél nyersen, ha nem akarsz szalmonellát kapni... semmi értelme. Fehérjetartalom szempontjából majdnem nulla. Inkább a csirkehús...
Jézus, most olvasom újra, 2 KÁVÉSKANÁL FAHÉJ??????
Ez egy évi fogyasztásunk a karácsonyi sütiket is beleszámolva!!!
Rengeteget sportolok, mozgok, és súlyzózok is, és nagyon nagy étvágyam van, egy kiadós 2-3-szori adag ebéd után is éhségérzetem van, ekkor szoktam még ilyen zabféléket fogyasztani.
A fehérlisztről: A sima és szép bőr megőrzését leginkább az édességek, zsíros ételek és a fehér liszttel készült termékek fogyasztása nehezíti meg. forrás: [link]
De ez csak egy oldal, számos helyen olvastam már róla. És a bőrömet azért óvni szeretném, de rengeteget eszem, és félek hogy ez meg fog látszani, idővel a bőrömön.
Egyébként már 5 kg izmot sikerült felszednem, de sokáig tartott, míg hozzászoktam ekkora adagokhoz.
Aha. Mondjuk nekem a sok víz használt a bőrömre, meg amikor vega lettem, az nagyságrendileg rendbe tette, de ez csak egy lehetőség.
A nyers tojás semmiképp se jó ötlet.
Én is sok vizet iszom, szeretem is, napi 3-4 litert iszom, nekem se problémás a bőröm (szerencsére), és húst mondjuk nagyon sokat eszem, szeretem is, meg a fehérje miatt.
Na mindegy, mondom csak kíváncsi voltam, hogy ha nagy mennyiségben fogyasztom a fent leírtakat, lehet-e rossz hatással a bőrre. De hát akkor majd kiderül. Muszáj sokat ennem, mert ennyi mozgás mellett sosem fogok tömeget felszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!