Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez így jó lesz hízókúrának?...

Ez így jó lesz hízókúrának? 5-6 kiló kellene kb.

Figyelt kérdés

Reggeli : 1 pohár kakaó,1 zsemle vajjal szalámival majonézzel

tízórai: 1 pogácsa

Ebéd: ami épp van,de dupla adag.

uzsonna: valami gyümölcs,joghurt.

vacsora: valami zsíros kaja,mellé nassolnivaló(chips,mogyoró ,szotyi,mandula stb..)

megfelelő vagy kevés? ez kb mennyi kcal?

2011. márc. 11. 09:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy jót tesz, ha vacsorára teletömöd magad zsírral meg szénhidráttal, hízol, de az egészséged is roncsolódik. Orvos vagy dietetikus tud neked olyan étrendet tanácsolni, ami pusztán az élelmiszerek kombinációja miatt jó hízókúra, viszont nem eszel "sz*rt". Én a helyedben inkább olyasmivel próbálkoznék.
2011. márc. 11. 09:56
 2/13 A kérdező kommentje:
Az engem abszolút nem érdekel ha egészségtelen.Csak jöjjön már fel ez a pár kg !!!! köszi a választ.
2011. márc. 11. 10:01
 3/13 anonim válasza:
vegyé egy jumbot vagy egy danabol kúrát oszt csá xd
2011. márc. 11. 10:01
 4/13 anonim ***** válasza:

Ha az egészség nem számít, akkor mekdonáldsz...:)

Dupla sajtos mekrojál menü, nagyban, sültkrumplival, nem lájtkólával, álompite csokiöntettel, és ezt mégegyszer!

Komolyra fordítva, amit leírtál jónak tűnik, én hasonló étrendtől vagyok pár kilóval az ideális fölött.

Üdv.

2011. márc. 11. 10:08
 5/13 anonim ***** válasza:

"abszolút nem érdekel, ha egészségtelen"

Gratulálok, akkor vágj bele, és az epegörccsel, gyomorproblémákkal, bélpanaszokkal és a kontrollálatlan hízással gyere vissza ide kérdezgetni és sírni :)

2011. márc. 11. 10:11
 6/13 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem, nem kell nehezet, zsírosat enni, elég, ha normális kaját eszel, csak többet, többször... Nem tudom, nem bírom felfogni, hogy nem érdekel az egészséged, évek múlva majd bánni fogod. Persze nem az én bajom, az orvostudomány ma már csodákra képes, majd összefoltoznak valahogy.
2011. márc. 11. 10:12
 7/13 De Puta Madre ***** válasza:

Senki nincs, aki megmondaná, hogy ettől hízhatsz-e. Mindenki maga tudja. Nem tudjuk, hogy eddig mennyit ettél, milyen a genetikád, milyen az anyagcseréd, mekkora vagy , hány kiló, hány éves........

Én például ettől rohamosan fogynék, ennyit egy étkezésen eszek.

2011. márc. 11. 10:15
 8/13 anonim ***** válasza:
Na igen, az előttem szólónak is igaza van, de nagyon.
2011. márc. 11. 10:16
 9/13 A kérdező kommentje:

166 cm 50 kg 18 /l

Eddig ennél is kevesebbet ettem,mert egyszerűen nem ment le több..:Snem bírtam enni..voltam kivizsgáláson,nincs vitaminhiányom,egészséges vagyok elvileg.Milyen étvágyjavítót szedhetnék,hogy még ennél is többet tudjak a későbbiekben enni? vagy mit csináljak,hogy az összeszűkült gyomrom táguljon?

2011. márc. 11. 10:27
 10/13 De Puta Madre ***** válasza:

OK, így már tudunk rólad valamit. Ezeket, amiket írtál, úgy ahogy van, dobd a kukába. Egyik sem jó.

Amit egyél:

Szénhidrát: sok rizs, krumpli, zab, teljes kiőrlésű kenyér

Fehérje: Tojás, túró, sok hús. Nem kell száraz legyen, mint pl csirkemell, mert úgyis nehezen hízol.

Egy nap egyél: minimum 80g fehérjét, és 200g szénhidrátot. Ez nem sok, osszad el 6 felé, és edd. mellé zöldség, gyümölcs, de ne ezekkel lakjál jól. Ha sulis vagy, akkor vihetsz magaddal pufirizst, egy zacsi 100g, ez simán elfogy. Ha hazamész 2* megeszel 50 g rizst, ez szintén nagyon kevés, nem okozhat gondot, és este lefekvés előtt 1-2órával még 50g. A fehérjét meg próbáld szintén hasonlóan elosztani.

Ha az elején még nehezen menne, nem gond, egyél mindig annyit, amennyi jól esik, plusz még pár falatot.

Szedjél bvitamin komplexet, vagy más multivitamint, ez étvágyat is csinál.

2011. márc. 11. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!