Ez így jó lesz hízókúrának? 5-6 kiló kellene kb.
Reggeli : 1 pohár kakaó,1 zsemle vajjal szalámival majonézzel
tízórai: 1 pogácsa
Ebéd: ami épp van,de dupla adag.
uzsonna: valami gyümölcs,joghurt.
vacsora: valami zsíros kaja,mellé nassolnivaló(chips,mogyoró ,szotyi,mandula stb..)
megfelelő vagy kevés? ez kb mennyi kcal?
Ha az egészség nem számít, akkor mekdonáldsz...:)
Dupla sajtos mekrojál menü, nagyban, sültkrumplival, nem lájtkólával, álompite csokiöntettel, és ezt mégegyszer!
Komolyra fordítva, amit leírtál jónak tűnik, én hasonló étrendtől vagyok pár kilóval az ideális fölött.
Üdv.
"abszolút nem érdekel, ha egészségtelen"
Gratulálok, akkor vágj bele, és az epegörccsel, gyomorproblémákkal, bélpanaszokkal és a kontrollálatlan hízással gyere vissza ide kérdezgetni és sírni :)
Senki nincs, aki megmondaná, hogy ettől hízhatsz-e. Mindenki maga tudja. Nem tudjuk, hogy eddig mennyit ettél, milyen a genetikád, milyen az anyagcseréd, mekkora vagy , hány kiló, hány éves........
Én például ettől rohamosan fogynék, ennyit egy étkezésen eszek.
166 cm 50 kg 18 /l
Eddig ennél is kevesebbet ettem,mert egyszerűen nem ment le több..:Snem bírtam enni..voltam kivizsgáláson,nincs vitaminhiányom,egészséges vagyok elvileg.Milyen étvágyjavítót szedhetnék,hogy még ennél is többet tudjak a későbbiekben enni? vagy mit csináljak,hogy az összeszűkült gyomrom táguljon?
OK, így már tudunk rólad valamit. Ezeket, amiket írtál, úgy ahogy van, dobd a kukába. Egyik sem jó.
Amit egyél:
Szénhidrát: sok rizs, krumpli, zab, teljes kiőrlésű kenyér
Fehérje: Tojás, túró, sok hús. Nem kell száraz legyen, mint pl csirkemell, mert úgyis nehezen hízol.
Egy nap egyél: minimum 80g fehérjét, és 200g szénhidrátot. Ez nem sok, osszad el 6 felé, és edd. mellé zöldség, gyümölcs, de ne ezekkel lakjál jól. Ha sulis vagy, akkor vihetsz magaddal pufirizst, egy zacsi 100g, ez simán elfogy. Ha hazamész 2* megeszel 50 g rizst, ez szintén nagyon kevés, nem okozhat gondot, és este lefekvés előtt 1-2órával még 50g. A fehérjét meg próbáld szintén hasonlóan elosztani.
Ha az elején még nehezen menne, nem gond, egyél mindig annyit, amennyi jól esik, plusz még pár falatot.
Szedjél bvitamin komplexet, vagy más multivitamint, ez étvágyat is csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!