Sok vagy kevés a napi kalória bevitelem?
hány centivagy?
amúgy szerintem nem sok, csak kicsit hiányos
reggeli szendvics jobb ha teljes kiőrlés vagy magvas, bele mehet csmellsona, sajt, tojás, zöldségek
ebéd okés
vacsora szerintem későn van és nem éppen tól jó, inkább egyél helyette főtt tojást, halat, húst, zöldséget, túrót
na piskótákat hanem gyümölcsöt vagy kefírt nassolj, elég szegényes étrend, zsíros, szénhidrátos
készísd el a reggelid este
pl tízóraira ha szendvicset eszel-teljes kiőrlésű kenyér, tojás, csirke-pulykamellsonka, sjatok, zöldségek akkor este főzzél natur zabpelyhet-kása összekevered a joghurttal és reszelsz hozzá almát vagy bogyós gyümölcs, mazsola, méz stb beteszed a hűtődbe reggeli 10 perccel előbb felkelsz és megeszed (ha melegen szereted megmelegíted a mikróba) vagy ha nincs kedved gyorsan beledobsz egy joghrutba pár kanál zabpelyhet elmész fürdesz stb utána jól megduzzadtak a pelyhek és máris eheted de szendvicset is elkészítheted este, becsomagolod és be a hűtődbe, ugyanolyan friss marad (én is így szoktam mert reggel nekem se lenne időm) ha akarod próbáld ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!