Lehet valami bajom ha hosszabb ideig a napi kalória bevitelem max.400 kalória?
Igen, nagyon veszélyes amit művelsz. A legszigorúbb diéta az 500 kalóriás diéta, amit csak is korházban végeznek a betegekkel.
Ennyi energiabevitellel nem leszel képes elvégezni a napi teendőidet, és a sportra képtelen leszel.
Petranova
Van olyan !gyógyszer! ("A" betűvel kezdődik a neve), amivel tényleg meg lehet lenni 400 kalóriás étrenden is, és egyáltalán nem vagy fáradt. Viszont sokat kell mellette inni.
A veszély inkább azon a téren keletkezik, hogy ha nem elég fehérjedús az étrend, akkor az izmok kezdenek leépülni a háj helyett. Ezért javaslom az ilyen diéta mellé fehérjeport turmix fogyasztását.
Ha betegségben szenvedsz (pl. cukorbetegség, stb.), mindenféleképpen kérd ki orvosod véleményt, bár egészségesen is ajánlott megkérdezni, ő mit ajánl!
(knor)
Újabb önygyilkosjelölt jipijájjééé...
Nem álltál sorba, amikor az észt osztották? Meg akarsz halni?
Max.400 kcal ez 3,5 db banant jelent! Ha te ennyivel hosszabb ideig kibirod, hat...
Egy db bananban 105 kcal van. Ez csak egy elrettento pelda volt.
szia
ez nem a harmada a napi szuksegletednek, hanem a negyede, otode..
nem egeszseges.
komoly bajod lehet belole, igen.
Én nem osztalak le, mert énis csináltam hasonló butaságot mint te, kb 2 hétig.. NEM FOGOD tovább bírni!!
A második hét után már annyira túl fog tengeni rajtad az éhség, hogy egyszerre fel fogsz zabálni 2000kalóriát, vagfy akár többet is!
Választhatsz, de szerintem tarts szépen egy 1200kalóriás diétát, és rendesen fogsz fogyni.+SPORT heti 3X/4X
ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!