Mennyivel csokkentsem az energia bevitelem? 162cm vagyok 51kg es szeretnek vagy 2-3 kg ot fagyni de csak lassan es egezsegesen. Az alapanyagcserem kalkulator szerint 1300, a napi energia szuksegletem 2000 kaloria.
A testtömeg indexed most is épphogy csak jó, ha fogysz három kilót, akkor már beleesel a girhes, nem egészséges kategóriába.
Szerintem egyél rendesen, egészségesen és sportolj sokat. Kilót vesztened egészen biztosan nem kell! Ha tovább csökken a súlyod, az egészen biztosan negatív hatással lesz az egészségedre!
koszi a valaszt. egyebkent jaron konditerembe futok es sulyzozom is kicsit es egezsegesen taplalkozom. 2 ev alatt fogytam 10 kilot.
mar csak vagy 2 kilot szeretnek es szeretnem tudni hogy milyen aranyba kell bevinni a cht a zsirt es feherjet. ?
12.22-es jó nagy katyvaszt hordtál össze! :D
Anaerob? Az anaerob az konkrétan a súlyzós edzés... ha valaki 40-60 percet sétál, bringázik, vagy kocog... az az aerob. Ha valaki 140-150-es pulzust tart hosszabb ideig, tehát fut, az már kardio... A többi is katyvasz, de nincs kedvem hámozgatni :)
Kérdezőnek: Kb. 1200 kcal-val kéne kezdeni, 60-75g fehérje 80-100g szénhidrát. Ezzel indulj, napi 5-6 részre oszd el egyenlő adagra. Jó fehérjeforrás a csirkemell, sovány túró, jó szénhidrát a barnarizs, zabpehely, zabkorpa...
rosszul írtam.igaz.anaerob az intenzív erőkifejtés(súlyzós)aerob a folyamatos mozgás,csekély erőkifejtés(futás pl).bocsi.
egyébként nem hinném,h katyvasz;)
15.08 dehogynem...
Kenyér helyett zsemle??? Az tök ugyanaz...
Edzés után fehérje? Igen, de a glikogén raktárakat is fel kell tölteni, így szénhidrát is szükséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!