Hogy lehet annyira elhízni?
Nova-9:
Én most 68 kiló vagyok a 179 cm-hez. Én is olyan 66 körül vagyok, és nekem is nagyon széles a csípőm :) Meg a vállam is erős!
Amúgy rendszeresen kick-boxolok és karatézni is tanulok, márcsak ezért sem gondolom, hogy bármi baj lenne a súlyommal, vagy a méretemmel. Te sportolsz?
55 kiló körül mozgok 170 centihez tinikorom óta,hizásra képtelen vagyok (bár max ruhából tűnik fel hogy hizok vagy fogyok,évente ha mérlegre állok)
de páromra simán felment 1 év alatt 30 kiló...meló+suli,állandó ülés,nulla mozgás,és finomakat főzök...az első 15 kiló fel se tűnt nekem,csak hogy új nadrág kell:D
de mivel hasát szereti,éhesen nem lehet koncentrálni,igy a fogyókúrát meghagytuk diplomaosztó utánra,ami nyáron lesz,addig még 5-10 kiló fel fog menni
de ő legalább nem pánikol,hogy úristen hogy fogyjak:D
20:44
Bocs, nem voltam pár napig.
Igen, én futok. Szóval a sport megvan. Bár igyekszem nem nagy izmot építeni, mert akkor még robosztusabbnak tűnök :)
Írok privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!