Mivel tudnék a leggyorsabban még jobban elhízni?
Kíváncsi vagyok hogy meddig hízlalható a testem.Szeretnék minnél inkább kigömbölyödni hogy minnél több finomat tudjak elfogyasztani.Nagyon meg köszönném a segítségeteket!
eddig itt tartok:
Soksok zsíros kaja, csokik, üdítők és semmi mozgás. :)
Bár én leggyorsabban inzulinrezisztenciával híztam, 1 hónap alatt + 15 kiló. :D
"inzulinrezisztencia?az milyen?még nem hallottam róla"
Majd fogsz. A túlsúly az egyik legnagyobb rizikófaktora.
Én nem szoktam beszólogatni a gyakorikérdésekre feltöltött fotókra, de ez borzalmas!
Ha van egy kis eszed, inkább egészségesen étkezel és mozogsz valamit mellé.
Ha sokat mozogsz, akkor is tudsz sok finomat enni, hiszen megnő majd az étvágyad, de legalább teszel valamit az egészségedért és nem leszel olyan csúnya puhos.
45 kilósan lettem inzulinrezisztenciás, szóval nem a súllyal függ össze. :D Olyasmi mint a cukorbetegség, nem tudom helyesen feldolgozni a szénhidrátot, így hízást okoz. Hormonális betegség amúgy. :D
De ezt csak erős túlzásnak írtam, aki nagyon kövér annál valószínűbb lesz maga a cukorbetegség.
Hízással amúgy a gyomor is nő? Mert én azt hittem az ugyanakkora marad. :D Egyél sok "finomat" és ne mozogj, mást nem tudsz tenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!