Kenyérsütőgépet vagy dagasztógépet ajánlotok?
Szeretnék otthon sütni, főleg tk pékárukat, de nem tudom eldönteni, hogy a kenyérsütőgép lenne a jobb választás (mert ebben az a pozitív számomra, hogy mindent megcsinál, és az a negatív hogy benne marad a kés a kenyérben) vagy a dagasztógép (ennek még enm néztem igazán utána, mit csinál, milyen típusok vannak).
Tapasztalatokat várok, köszönöm!
Kenyérsütővel lehet dagasztani és sütni is, dagasztógéppel csak dagasztani lehet.
ha odafigyelsz, akkor az utolsó megkeverés után vedd ki a tésztát a gépből, vedd ki a lapátot is, majd vissza a tészta, és így hagyd megkelni, majd megsülni. Így nem marad benne a lapát a kész kenyérben.
Köszönöm a válaszokat. A dagasztógép keleszt is vagy csak dagaszt? Kenyérsütő van Nálam kölcsönbe most kipróbálásra, de még nem jöttem rá, mikor vehetem ki a kést, mert ez a Moulinex így csinálja: dagasztás, kelesztés-dagasztás-kelesztés...A megkelt tésztát meg nem akarom babrálni, nehogy össze essen.
Vajon nem mindegyik gépnél van így?
Nem egyszerű ez a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!