A sütés, főzés károsíthatja a tojásban lévő vitaminokat, és egyéb hasznos tápanyagokat?
Figyelt kérdés
Nyersen fogyasztva persze minden ilyen probléma elkerülhető. De ehhez sajnos nincs gusztusom.ápr. 12. 20:32
1/3 anonim 



válasza:





Hát aki ezt mondja az zabálja csak a nyers tojást nyugodtan, és legyen nagyon boldog ha elkapja a szalmonellát. Ha annyira rossz lenne hogy ezek a tápanyagok elvesznek az ember nem fogyasztaná a tojást főzve/sütve évezredek óta.
2/3 anonim 



válasza:





Most akkor soroljuk már fel kérlek, hogy mi van a tojásban és azon milyen hőfokon bomlanak…
3/3 A kérdező kommentje:
A tudományos álláspontokkal szemben, azért vannak tévedések. A népi hagyományt, természetesen én se becsülöm le. De ismerjük el, hogy évezredek óta az volt az elfogadott vélemény, hogy a föld lapos. Kolombusz is azt hitte, hogy Indiát fedezte fel.
Ezért vagyok bizonytalan, és ezért érdeklődök. Egyébként, eddigi infóim szerint, pl. a C-vitamin, biztos nagyon utálja, ha valaki megsüti, vagy megfőzi.
ápr. 14. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!