Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Melyik olcsóbb: a gyorsétterem...

Melyik olcsóbb: a gyorsétterem, vagy, ha főzök magamnak?

Figyelt kérdés

jan. 2. 16:35
A kérdező szavazást indított:
Főzés
Gyorsétterem
9 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Attól függ mit főzöl. De egyébként talán a gyorsétterem.
jan. 2. 17:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Attól függ, melyik gyorsétterem, mit veszel ott és mennyit.

Nézzünk egy olcsóbb gyorskaját, pl. gyrost pitában vagy tortillában. Nem is rossz, van benne hús és zöldség is. Na most 1500 forint alatt sehol nem kapsz emberi fogyasztásra alkalmas gyrost, és ezzel az árral is nagyon lentre tettem a lécet. Én sehol nem laktam még jól egyetlen pitától, de tegyük fel, hogy te igen, és számoljunk ezzel az irreálisan alacsony árral. 1500 forint ebédre, de gondolom nem csak egyszer eszel egy nap, úgyhogy vennél még egyet, az összesen 3000 forint, és akkor nem ettél reggelit, ami azért feltételezem nem gyorskaja lenne.

Ott vagy, hogy legjobb esetben 3000 forint, a valóságban inkább 4000-5000 forint, és még nincs reggelid, nem ettél egy darab gyümölcsöt se, semmi egyebet se. Én 3000-5000 forintból több napra megfőzök magamnak, amit ehetek ebédre és vacsorára. Gyorsétteremmel ez csak egy napi valamilyen kajálásra lenne elegendő.

jan. 2. 17:53
 3/3 anonim ***** válasza:
A főzés mindenképp jobban megéri, még úgy is, ha a rezsit hozzászámolod.
jan. 2. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!