Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Laktóz/laktuloz Kilegzeses...

Laktóz/laktuloz Kilegzeses teszt előtti diéta, mit ettetek és ittatok? Mit csináltam rosszul?

Figyelt kérdés

Minden oldalon mást olvasni, hogy mit szabad és mit nem. Valahol engedik a zöldséget és gyümölcsöt is, sőt, a laktozos dolgokat is, persze ezeket mind kis mennyiségben. Más oldalak meg teljesen tiltanak kb mindent, ami nem fehérlisztes, vagy natúr hús, vagy felvágott.

Laktuloz teszten voltam novemberben és decemberben, de mind a két alkalommal már elsőre magasabbat fujtam, ezért elküldtek. Harmadjára megcsinálták, mert ugyanaz volt a helyzet.

Holnap megyek laktóz tesztre és félek, hogy megint el fognak küldeni.

Egyébként meg mindent betartottam, a legszigorúbbat vettem alapul. Csak vizet ittam és este 9 után azt sem. Evést 7kor befejeztem. Fogat este megmostam, reggel csak szűz fogkefevel és reggel sem ittam. Egész nap csak tojást, felvagottat és vizes zsemlét ettem. Másodjára csirkemellet natúr, főtt burgonyaval, mert már untam a zsemlét. De ezek mind meg voltak engedve, mégis 20 feletti értéket fujtam. Miért? (Gyógyszereket és probiotikumot sem szedtem hetekkel előtte)

A kaverol is vegyesen írnak, valahol azt is tiltják meg a teakat is. Előzőleg nem ittam előző nap sem egyáltalán, mégis rossz lett az eredmény, de cserébe egész nap + a vizsgálat napján is szétment a fejem, azért 2 kávét meg szoktam inni naponta.

Ma reggel ezt már őszintén nem tartottam be és hajnal 5 körül, amikor kelek, ittam egy fekete kávét. 28 órával a vizsgálat elott.

De előző vizsgálatokkor még azt sem. Miért volt akkor már vajon nem 1x túl magas már az első fujas?

Ti miket ettetek és ittatok a vizsgálatot megelőző napon?

jan. 28. 17:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Én holnap megyek erre a vizsgálatra. Nekem a tájékoztató tiltja a cigit, tej és tejtermékeket, laktóz tartalmú ételeket. Zöldségeket, gyümölcsöket is. Zsíros, olajos kajákat is.

Szerintem ne idegeskedj, nem mondtak semmit hogy mi lehetett a gond?

jan. 28. 17:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem mondtak semmit, sajnos. Mindig csak megkérdezték, tartottam-e a diétát, majd elküldtek oblogetni. De ezek után is ugyanúgy magas lett az érték.
jan. 28. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!