Több zöldség fogyasztása büdzséből,illetve egészséges élelmiszerek?
A kérdés az,ami,nem igazán hiszem,hogy magyarázatra szorul.Hogyan lehet elég zöldséget fogyasztani,hogyha szűkösebb a keret?
Ugyanitt érdekelnek egyéb egészséges,ugyanakkor büdzsé barát élelmiszerek is,amivel egy nagyobb darab fizikai munkát végző férfi is jól lakik
(UI: nem fogyás a cél,hanem a lehető legegészségesebb életmód,viszonylag szűkre szabott keret mellett)
Szezonális akciós zöldségek. Vajretek csomója akciosan 400 ft és kb 70 deka. Káposzta kb 300 ft kiloja. Sargarepa is van akciosan 500ert.
El kell felejteni a paprika-paradicsom-uborka kombinációt. Igazából ennyi a titka
Krumpli:
Krumpliból sokféle ételt csinálhatsz
Tészták
Rizs
Karfiol
Retek
Bab
Lencse
Borsó
Ezekből is sok mindent csinálhatsz.
Száraz hüvelyesek lesznek a legjobbak olcsó egészseges laktató ételekhez.
Igazából semmi más nem kell csak egy fehérjeforrás egy szénhidrát köret minimális zsír emg zöldség
A hüvelyesek jó ötlet. De az mégsem friss zöldség.
A retek jó,a gyerekeknek megveszem,de magunknak kicsit luxus lenne,így már csak a plusz zöldség több mint egy ezres lenne a reggelihez.
Különböző zöldség keveréket szoktam venni,francia saláta,zoldbab,mikor melyik éri meg.
Krumpli,érdekes. Szerintem kevesen vannak,akik a zöldség fogyasztás alatt a krumplit értik,bár a férjem egyszer viccből elsütötte hogy a chips krumplibol van,tehát zöldség (nem veszünk ilyesmiket)
Zöldbab stb kilója fagyottan 1000ft
Káposztának 400, reteknek kb 600
Olcsóbbak!
Itt nézd meg a 14es választ
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__1..
Köszönöm az a 14-es válasz nagyon hasznos,sok ötletet adott.
Zöldbab, csak most épp az jutott eszembe,mivel sikerül kifognom nagyon jó áron mirelitet. Egyébként nem is zöldbab volt hanem sárga huvelyű bab. Nagyon szeretem bulgurral keverve,és a férjem is hajlandó megenni.
A cékla nagyon jó ötlet ki fogom próbálni ezt is rizsbe keverve. Eddig eszembe se jutott mi mindent lehetne csinálni vele a savanyúságon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!