Ha napi 1 órát szobabiciklizek vagy tornázok, mellette odafigyelek a kajára (cukor,liszt,péksüti,üdítő elhagyásával) tudok fogyni?
Nem, ha nem vagy kalóriadeficitben.
Szomorú, hogy 2025-ben is femina.hu szinten van az emberek tudása táplálkozás és életmód terén, a kalóriaszámolásról pedig fogalmuk sincs.
1, 2, a kérdező leírja hogy odafigyel az étkezésre. Ha már a fentieket csökkenti, sokkal kevesebb kalóriát fog bevinni és a mozgás is emeli a bevihetö kalória számot.
Tehát igen, ha így teszel kérdező, fogsz fogyni.
Sose értettem,aki úgy kezd dIéTáZnI, hogy no liszt,cukor,peksuti,az mi az istenre számít akkor, amikor eléri a kívánt súlyt,vagy csak már elege lesz az önsanyargatásból és visszaáll ezeknek a fogyasztására?
Csatlakozom az előttem szolohoz, hogy siralmas hogy 2025ben még tényleg ott tartunk hogy egyes élelmiszereket kiállítjuk bunosnek,amiknek az elhagyasaban latjak az emberek a nagy új sovány életüket
"ha így teszel kérdező, fogsz fogyni"
Vagy nem. Amíg nem követi nyomon a kalóriabevitelét mondjuk egy telefonos alkalmazással, addig nem tudhatja.
"mozgás felesleges fogyási cél esetében"
Fogyási céllal valóban nem a mozgás az elsődleges, de az egészséges élet alapja a mozgás, ezért vigyázz az ilyen kijelentésekkel!
#8:
Jogos, úgy értettem, hogy fogyásért, fogyásig, önbecsapás, persze az egészséges élet feltétele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!