Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 172 cm 18 éves és 94 kiló...

172 cm 18 éves és 94 kiló vagyok, en jol erzem magam viszont sokan beszolnak. Fogynom kene? (Lany vagyok)

Figyelt kérdés
Miert ilyen nehez elfogadni? Esetleg fogynom kene tenyleg?
jan. 1. 20:07
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Kérdező és neked is egy dagadt fiú kellene kapcsolatra? Azok tetszenek a legjobban? Az olyan zsírosak és gyengék, mint te?

Na mert a fiúk ugyanúgy vannak a tulsulyos lanyokkal tetszesre, mint te a tulsulyos fiukkal.

jan. 12. 09:35
 32/37 anonim ***** válasza:

Amúgy a kérdés olvasásakor már felmerült bennem a kérdés, a 94-ből vajon mennyi a háj és mennyi az izom, de ezzel a kérdéssel ezek szerint egyedül voltam. Nem mindegy, hogy a 30 kiló pluszból mind háj, vagy 15-15 kiló háj-izom van az emberen

Ha férfi mondja hogy 94 kiló, valahogy alapul vesszük, hogy annak a fele izom, itt miért nem?

Mondjuk a felsorolt sportok nem feltétlenül izomépítő sportok, inkább szálkásító, amivel fura, hogy így is van felesleg az emberen, de most ettől a résztől teljesen függetlenül kérdezem, miért nem merült fel a válaszadókban, hogy izom is lehet az a plusz súly?

jan. 16. 17:59
 33/37 anonim ***** válasza:

Ne hülyéskedj már, egy 172 centis férfi is masszívan túlsúlyos, ha 94 kilós. Ilyen magassággal a túlsúlyának csak akkor lesz a nagy része izom, ha a fülén jön ki a kox. Ha még azt vennénk, hogy egy férfinél a túlsúlyból 15 kiló izom, már azért az is feszegeti egy átlag genetikával a határokat.

És itt most egy 18 éves lányról van szó. 18 évesen a büdős életbe senkin nincs 15 kiló plusz izom még jó genetikával sem. Fiún sem, csak ha 16 éves korától koxol. Lányon meg pláne nem.

Na ezért nem merült fel senkiben, hogy a 30 kiló túlsúlyból mennyi az izom.

jan. 16. 20:40
 34/37 anonim ***** válasza:

32. Dehogy vesszük alapnak. Biztos van 172 cm 94 kilós kigyúrt férfi, de rá jut 100 másik dagadt.

Azért nem merül fel, mert a valóságban élünk és nem az 1000-ből 1 példák világában, meg nem direkt kötekedni akarunk lehetetlen példákkal, mint te.

jan. 17. 07:37
 35/37 A kérdező kommentje:
Van bennem izom igen, lovaglas miatt a lab izomzatom fejlett illetve sulyzos edzes es uszas miatt a karom es a hatam is leginkabb izmos es a hatamon nincsen egy tulsulyra utalo jel(uszogumi, haj vagy barmi), leginkabb a hasam ami nem annyira lapos de nem is dagadt.
jan. 19. 21:28
 36/37 anonim ***** válasza:

Rossz helyre jöttél, a lányok lehet ilyenek, hogy folyamatosan azt mondogatják egymásnak, hogy szép vagy, stb, akkor is, ha nem igaz, de a fiúk nem ilyenek. Mi megmondjuk egymásnak a barátainkkal az igazat és nem hazudunk, hogy te dagadt vagy, te hájas vagy, stb.

A barátnőm konkrétan 175 cm, 68 kg és még fogyni szeretne nyárra 3-4 kilót.

Neked a 172 cm 94 kilóval tuti fogynod kellene vagy 20 kilót mind az egészséged, mind a kinézeted miatt.

A kövér emberekkel van ilyen, hogy hamar elkezd fájni a térdük vagy más ízületeik, nem bírnak felmenni a lépcsőn csak leizzadással, kifulladással, hamarabb lesznek betegek. A kinézettől függetlenül is ezer okból megéri lefogynod. Csak találj valami más mindennapi örömet, ami nem az evés. Ne a kajából nyerd a napi kis boldogságot.

jan. 20. 08:19
 37/37 anonim ***** válasza:

"Van bennem izom igen," [...] "leginkabb a hasam ami nem annyira lapos de nem is dagadt."

Genetika, hogy a zsír hova rakódik le. Vannak, akik még elég komoly túlsúly ellenére is megtartják a homokóra alakjukat, mert a zsír nagyja pont nem hasra és derékra rakódik le náluk. Zsíra hátra is tud lerakódni.

Én egy nálad 15 centivel magasabb férfi vagyok, aki heti négyszer jár gyúrni, mikor kezdtem, te bőven az általános iskolát tapostad még. És még így is csak 87 kiló vagyok.

Ha tetszik, ha nem, van rajtad minimum egy laza 20 kiló fölösleges zsír.

jan. 21. 06:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!