172 cm 18 éves és 94 kiló vagyok, en jol erzem magam viszont sokan beszolnak. Fogynom kene? (Lany vagyok)
Figyelt kérdés
Miert ilyen nehez elfogadni? Esetleg fogynom kene tenyleg?jan. 1. 20:07
11/30 anonim válasza:
Tavaly is ennyi voltál? Mert ha évente jövöget felfelé, akkor jó lenne, ha itt megállnál.
13/30 anonim válasza:
Kéne. Oké, hogy jól érzed magad, de az egészséged érdekében nem ártana lemenned min. 65-70 kilóra.
14/30 anonim válasza:
Nem akarsz fogyni, semmi gond. Azért amikor már 22 évesen szívproblémáid lesznek és nem kapsz levegőt egy lépcsőzéskor, vagy épp a térdet bszódik meg, veregesd vállon magad.
15/30 anonim válasza:
Ha jól érzed magad nem kell fogynod(: Ne hallgas másokra. Csak irigyek rád mert bomba vagy.
17/30 A kérdező kommentje:
Kiránduláson 2000 lépcsőnél 5x álltunk meg, 400 lépcső után sem volt nagy bajom nem köptem ki a tüdőm és végig csináltam.
jan. 2. 17:39
18/30 anonim válasza:
Ez 18 évesen elképesztő teljesítmény! Gratulálunk!
19/30 A kérdező kommentje:
11-es. Tavaly is ennyi voltam
jan. 2. 17:46
20/30 anonim válasza:
Akkor oké. Mozogj, légy fitt.
Ha akarsz fogysz, ha nem akarsz, nem.
Más:
Mondjuk ha valaki akar is, eü okkal, akkor,: 5%/ fél év, vagy 10%/év az ajánlott fogyás, és utána a súlytartás aktív életmóddal.
Szóval a közhittel ellentétben nem 60-70, hanem 85 kiló a célsúlya annak, akinek ilyen paraméterei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!