Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 172 cm 18 éves és 94 kiló...

172 cm 18 éves és 94 kiló vagyok, en jol erzem magam viszont sokan beszolnak. Fogynom kene? (Lany vagyok)

Figyelt kérdés
Miert ilyen nehez elfogadni? Esetleg fogynom kene tenyleg?
jan. 1. 20:07
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
76%
Igen kéne, nem is keveset. Nem a külső, hanem az egészség miatt. 60-70 kiló lenne az ideális.
jan. 1. 20:22
 2/25 anonim ***** válasza:
13%
Egy alakos képet tudsz csatolni?
jan. 1. 20:25
 3/25 anonim ***** válasza:
79%

"jol erzem magam"

Nem érzed jó magad, maximum az igénytelenség és a psziché elnyomja a rossz közérzetet.

"Fogynom kene?"

Ha nem zavar, hogy eszétikailag romokban vagy 18 éves lányként, és ha egyelőre annyira nem, de hamarosan egészségügyileg is romokban leszel, akkor nem.

jan. 1. 20:29
 4/25 anonim ***** válasza:
84%
Azért ez nem néhány plusz kiló, hanem jelentős túlsúly. Ahogy írták is, az egészséged rovására fog menni záros határidőn belül.
jan. 1. 20:32
 5/25 anonim ***** válasza:
40%
durvus azért kamasz csajszinak 20 KG fölösleg 😄
jan. 1. 20:35
 6/25 anonim ***** válasza:
24%
Én 170 centi vagyok és 105 kilógram. 21 éves vagyok. Nekem is fogynom kellene, de egyszerűen nem megy, szóval én elfogadtam magam úgy ahogy vagyok. Én is jól érzem magam a bőrömben. Akinek ez nem tetszik, vagy nem fogad el és sérteget, azt elküldöm melegebb éghajlatra. Szerintem te is ezt tedd!
jan. 1. 20:47
 7/25 anonim válasza:
90%
Igen, fogynod kéne, nem is keveset. Nem a kinézet, (ha így érzed jól magad, akkor a te dolgod) hanem az egészség miatt. Súlyos problémáid lehetnek ebből pár év múlva.
jan. 1. 20:53
 8/25 anonim ***** válasza:
59%
5 30 kiló az a 20...
jan. 1. 20:57
 9/25 A kérdező kommentje:
Hatos, nincs semmi baj ezzel, a plus size modellek szerintem a legszexibbek szóval ne hidd hogy vesztesz bármit. Ha meg vagy magaddal elégedve akkot meg főleg!
jan. 1. 21:41
 10/25 anonim ***** válasza:
74%
De ha te így jól érzed magad és szerintem fogyni se akarsz igazán...akkor ennek a kérdésnek mi értelme volt? Ha fogyni akarsz kérdés nélkül is belevágsz.
jan. 1. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!