Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 1100 kaloria nagyon keves egy...

1100 kaloria nagyon keves egy 18 eves lanynak?

Figyelt kérdés
A celom a fogyas lenne es elhataroztam hogy 1100 kaloriat szeretnek majd enni. 166 cm vagyok es jelenleg 64 kg. A celom 59 lenne. Az 1100 nagyon keves vagy tarthato lesz majd szerintetek?

2022. jún. 25. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A BMI-d tökéletes, tehát fogalmam nincs, hogy mi okod a fogyókúrára. Ha nem vagy megelégedve a testalkatoddal, akkor inkább kezdj el edzeni, erősíteni, súlyzózni, legyél formásabb, izmosabb, sportosabb, de fogyásra esetedben semmi szükség.

1100 kcal pedig irreálisan kevés. Az alapvető tápanyagokat sem fogod tudni bevinni ilyen drasztikusra szabott kalóriadeficitben. Ha fanatikus vagy, akkor persze bírhatod, tarthatod, de keserves lesz és felesleges.

2022. jún. 25. 20:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom a gyors valaszt:)
2022. jún. 25. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Eszedbe ne jusson, nagyon kevés!

Szerintem kalóriát sem kellene számolnod. Egyszerűen ne nassolj, igyál csak vízet, egyél sokkal több zöldséget, és a kenyeret, tésztát, krumplit, rízst stb. vedd vissza a szokásos felére. És mint 1-es írta sportolj heti 3-4x 1 órát, ha mész valahova, ami nincs messze tedd az gyalog, vagy biciklivel.

2022. jún. 25. 21:47
 4/6 anonim ***** válasza:
1100 kcal kevés, ettől fogyni fogsz. Ha a fogyás a cél, akkor rövid ideig lehet ennyit enni. 59 kiló alá ne menj. Amúgy 64 kilósan sem vagy túlsúlyos, ebben teljesen egyetértek az 1-es válaszolóval.
2022. jún. 25. 23:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Az éhen haláshoz sok.
2022. jún. 26. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Rettenetesen kevés.
2022. jún. 27. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!