Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 172 cm 18 éves és 94 kiló...

172 cm 18 éves és 94 kiló vagyok, en jol erzem magam viszont sokan beszolnak. Fogynom kene? (Lany vagyok)

Figyelt kérdés
Miert ilyen nehez elfogadni? Esetleg fogynom kene tenyleg?
jan. 1. 20:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Akármilyen jól érzed magad, lefogyva 2x jobban éreznéd.
jan. 2. 18:28
 22/30 anonim ***** válasza:

Ekkora túlsúly egészségügyileg kb olyan, mintha naponta elszívnál egy doboz cigit. Másfélszer annyit nyomsz, mint kellene. Most még lehet jól érzed magad, de 30 körül már izülete leszel, lehet inzulinrezisztenciád vagy egyes típusú cukorbetegséged, megemelkedett/magas vérnyomásod, megemelkedett/magas koleszterinszinted.

Mindez úgy, ha nem hízol tovább középiskola, legkésőbb egyetem után viszont esélyes, hogy a fizikai aktivitásod csökken és tovább hízol.

jan. 3. 09:32
 23/30 A kérdező kommentje:
Egész csaladom ilyen alkatu, nem eszek sokat es rendszeresen setalok estenkent minden nap, egeszsegesen eszek sot napi 3 megvan de a vacsoram csak gyumolcs, a doki azt mondta hogy ez a genetika/oroklodestan miatt van
jan. 3. 14:49
 24/30 anonim ***** válasza:

23.

Háppersze.

Fogolytáborokban valahogy senkinek nem volt ilyen genetikája...

jan. 3. 16:29
 25/30 anonim ***** válasza:

Igen, általában a kórosan elhízottak olyan genetikát örökölnek, amivel lehetővé teszi a testüknek, hogy megsértse az energiamegmaradás törvényét. Ők sosem tehetnek semmiről, mindent jól csinálnak, mégis elhíznak.

jan. 3. 21:54
 26/30 A kérdező kommentje:
Táncra járok heti 3x, úszok heti 2x hétfőn és pénteken de néha szombaton, boxolok heti 5x hetfo kedd szerda pentek vasarnap, mozgok sokat es meg is egeszsegesen eszem, sok zoldseg csirke akar rizs es semmi kenyer se teszta es egesz eletemben ezeken eltem mert a csaladom glutenos es laktozos
tegnapelőtt 17:41
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Ultramaraton futó vagyok, hetente kétszer megmászom a Himaláját, kéthetente részt veszek egy decathlonon és egy spartan race-en, mindenhova gyalog megyek kerülőúton, még hidakat sem használok, inkább átúszom a Dunát, az étrendem pedig csak víz és napfény. Vízből is csak vegytiszta desztillált.
tegnapelőtt 19:29
 28/30 A kérdező kommentje:
Lehet viccet csinálni ebből, hogy a súlyom létére ennyit mozgok, de ennyi rossz indulatú embert egy helyen még nem láttam
tegnap 10:03
 29/30 anonim ***** válasza:
Kérdező ne is mond… csak azokkal van tele ez az oldal. Persze ők tökéletesek :)
tegnap 13:58
 30/30 A kérdező kommentje:
29-es, persze ok nagyon tokeletesek de belsoleg a legrondabbak, undoritoak
tegnap 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!