Étkezési zavar?
A barátaim többsége és főleg a családtagjaim aggódnak, hogy az utóbbi egy évben sokat fogytam. Igazából rám fért, mert 100 kg voltam, most jelenleg 71-73 között mozgok, még mindig van mit leadni bőven... (Kb 165 cm vagyok)
Viszont a körülöttem élők szerint nem egészséges, ahogy eszek, ahogy számolom a kalóriákat, ahogy folytatom az életvitelem.
(Általában 16-20 órát böjtölök, szóval napi 1 max 2x étkezek. Ha nagyon éhes vagyok és még nincs itt az ideje enni, forró italokkal elveszem az étvágyam pár órára. Ha tudom, hogy vendégségbe megyek, akkor nem eszek napközben, mert tudom, hogy nem diétás az étel és a kalóriát sem tudom megszámolni. Sokszor van, hogy emberek között nem merek enni vagy nagyon kényelmetlen és még sorolhatnám, ami szerintük nem "normális".)
Olyan tragikusnak nem látom a dolgot, főleg, hogy még mindig túlsúlyosnak számítok. De ha esetleg rábeszélnek, és elmennék orvoshoz, nem tudom, mennyire aláznának meg, hiszen van rajtam felesleg...
Vagy ez normális és csak a környezetem aggódja túl és így én is bebeszélem, hogy ez gond?
Őszintén nem tudom már eldönteni, hogy ez tényleg baj-e vagy sem. Hónapokig azt mondtam, ez így jó, de most már olyan furcsa, ahogyan mondják. Én is egyre dühösebb vagyok, ha az étkezésről van szó.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Kezdődő étkezési zavar. Én is ugyanígy vagyok, napi 500- 700 kcal- t eszek,rettegek, hogy hízni fogok, de nem vagyok sovány, 160 cm es 62 kg
A környezetem aggódik, de szerintem nincs gond amíg nem vagyok sovány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!