Másfél hete nincs étvágyam és fogytam egy csomót, ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
A nyár nem szokott ilyen hatással lenni rám.. 1 kis burgert nem tudok megenni egészben anélkül, hogy ne lennék rosszul.júl. 30. 09:22
2/8 anonim válasza:
Légyszíves írj még pár dolgot.
Volt e bármi betegséged 1.5 hete?
Hány kgt fogytál pontosan?
Vannak társtüneteid? Fáradtság,bármi egyéb?
Laborod mikor volt?
3/8 A kérdező kommentje:
Két esemény utánit vettem be 1 nap kihagyással kb 2 hete, és az akkori vérzés kezdetétől szedek fogamzásgátlót.
61 kg vagyok, 64 voltam a kezdetkor.
Nem vagyok fáradtabb, mint régebben. Érzelmileg stabil vagyok, viszont az életem a feje tetejére fordult. Nem gondolnám, hogy a stresszhez lenne köze, voltak stresszesebb időszakaim is..
Laborom tavaly szeptemberi
júl. 30. 17:44
5/8 anonim válasza:
Sztem is a stressz illetve az esemény utáni tabi is okozhat hormonális változást ami okozhat fogyást! Ha továbbra is fogysz, érdemes lenne orvost felkeresni
6/8 A kérdező kommentje:
Étvágyam visszajött, de a vér az ömlik belőlem és valamiért fogyok annak ellenére, hogy zabálok.
Köszi a segítséget
aug. 1. 10:46
8/8 A kérdező kommentje:
Ma voltam, minden ok
aug. 1. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!