Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Étkezési zavarom lenne?

Étkezési zavarom lenne?

Figyelt kérdés

Szóval régebben is volt már bajom az evéssel mert volt,hogy sokáig koplaltam aztán már nehéz volt enni mert össze volt szükülve a gyomrom és gyakran éreztem hányingert mikor ettem. Legutoljára 161 cm és 46 kg voltam nem tudom azóta híztam-e vagy sem. Szóval elkezdtem kalóriát számolni és 1200 kalóriát kéne megennem de 800at ettem tegnap elott tegnap meg 300 körül. Ma még nem ettem semmit. Gondolkoztam rajta,hogy edzek de még egyelőre nem csináltam. Néha van bűntudatom ha eszek. Azt mondják nem vagyok kövér de én mégis annak látom magam. Nem akarok csont sovány lenni és nem szeretném ha hullana a hajam meg ilyenek. De nen tudom elfogadni magam mindig kövérnek látom magam. Ilyesmi alakot szeretnék: [link]

Sokan ezt lehetlennek tartják elérni de én meg nem tudom elfogadni ahogy kinézem valaki valami tanács tipp?

16/L

aug. 13. 12:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az van. Most milyen azvalakod, meg tudod mutatni? A kepen a lany nagyon sovany...
aug. 13. 12:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Illetve nem célom hánytatni magam bár régen probáltam de semmikép se szeretnék ilyen butaságot csinálni.
aug. 13. 12:42
 3/10 A kérdező kommentje:
1# keresek képet ami hasonlít az alakomhoz
aug. 13. 12:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen,ez mar problemas. Szolj a szuleidnek, vigyenek el pszichologushoz, mielott elmerulsz benne.

A linkelt kep meg full photoshop, szoval ilyen alakod egy foton barmikor lehet.

aug. 13. 13:00
 5/10 anonim ***** válasza:

Néha van bűntudatom ha eszek. Azt mondják nem vagyok kövér de én mégis annak látom magam

Ebből már biztosan az van

aug. 13. 13:05
 6/10 anonim ***** válasza:

Jó lenne tudni, jelenleg hol tartasz.

Az evészavar alapja mindenképp látható, hol tartasz benne, azt még nem tudni.

aug. 13. 13:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

1200-at egy négyévesnek kell ennie, neked minimum 1600, főleg, mivel kamasz vagy.

Amúgy meg menjetek el pszichológushoz és étkezési zavarral foglkozó klinikára, ugyanis testképzavarod és kialakuló súlyos anorexiád van.

aug. 14. 11:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A képen egy szét photoshoppolt csaj látható :D, amúgy.
aug. 14. 11:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, ez már a kezdete! Minél hamarabb menj orvoshoz mielőtt rosszabbodna
aug. 14. 12:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Evészavaros vagy, pszichológushoz hamar!

A fotó egy irreálisra szerkesztett kamu. Senkisem néz ki így.

aug. 14. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!