Étkezési zavarom van?
Úgy érzem minden egyes kalóriat ki kell számolnom. És bűntudatom van ha kicsuszik az iranyítás a kezeim közül. Ma megpróbáltam nem számolni. Vacsorára burritot ettem,kicsit tobb mint a felét. de nagyon olajos volt es nagyon bűntudatom van most mert a nap többi része egészséges volt és most úgy érzem elrontottam az egészet. Nagyin érzem a késztetést,hogy lemenjek az edzőterembe és ledolgozzam amit megettem. De ugyanakkor nem akarok ebben a kőrforgásban bennemaradni. Sokan észre se veszik a problémám mert nem vagyok elég vékony.
Normális súlyom van kinézetre is érs a BMI szerint is de nagyon nincs önbizalmam és nem szeretem a testem. Mit csináljak. Nagyon felemészt már. Az agyam folyamatosan a kaján jár, hogy mit eszek reggelire, utána ebédre stb. Bocsi ha zavaros az egész de az elmém is ilyen zavaros az utóbbi hónapokban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!