Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Étkezési zavarom van?

Étkezési zavarom van?

Figyelt kérdés

Úgy érzem minden egyes kalóriat ki kell számolnom. És bűntudatom van ha kicsuszik az iranyítás a kezeim közül. Ma megpróbáltam nem számolni. Vacsorára burritot ettem,kicsit tobb mint a felét. de nagyon olajos volt es nagyon bűntudatom van most mert a nap többi része egészséges volt és most úgy érzem elrontottam az egészet. Nagyin érzem a késztetést,hogy lemenjek az edzőterembe és ledolgozzam amit megettem. De ugyanakkor nem akarok ebben a kőrforgásban bennemaradni. Sokan észre se veszik a problémám mert nem vagyok elég vékony.

Normális súlyom van kinézetre is érs a BMI szerint is de nagyon nincs önbizalmam és nem szeretem a testem. Mit csináljak. Nagyon felemészt már. Az agyam folyamatosan a kaján jár, hogy mit eszek reggelire, utána ebédre stb. Bocsi ha zavaros az egész de az elmém is ilyen zavaros az utóbbi hónapokban..

2021. okt. 14. 19:50
 1/6 A kérdező kommentje:
És*
2021. okt. 14. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak látatlanban diagnosztizálni, de a leírásod alapján gyanús, hogy igen.
2021. okt. 14. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
korod, nemed?
2021. okt. 14. 20:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mit csináljál? Szólj anyukádnak és menjél klinikai szakpszichológushoz. Mentális zavarokra az a megoldás, pont mint a foglyukra a fogorvos. Magától nem javul meg.
2021. okt. 14. 20:04
 5/6 anonim válasza:
50%
Szerintem ien
2021. okt. 17. 11:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is pontosan ez volt, szóval 100%-ban tudom, miről beszélsz. Engem anorexiával diagnosztizáltak.
2021. okt. 17. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!