Gyötrelmes étkezési zavarom van. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, most épültem nemrég fel testsúlyra súlyos anorexia miatt, 170 cm-hez voltam 50 kiló, most 60 vagyok , de nem érzem magam jól :( 50 kilósan szebbnek láttam a testem. Vérvételen is voltam , régen bulimiás voltam de ma már kiköpöm a kaját és NEM TUDOM MIÉRT CSINÁLOM EZT!!!!!!!!! Egyszerűen nem tudok leszokni róla, tiszta hülye vagyok...depresszióra is szedtem gyógyszereket amik be is váltak. De tényleg nem tudom mit tehetnék még magammal, hogy tényleg abbamaradjon.2013. márc. 28. 15:01
1/2 anonim válasza:
Felépültél? Ha még mindig ilyen dolgokat csinálsz,attól függetlenül,h sikerült híznod, még mindig nem épültél fel. Pszichológushoz jártál és Ő mondta,h meggyógyultál? Ha igen,akkor is menj vissza,mert visszaesel!
2/2 anonim válasza:
Drága, ezzel fordulj szakemberhez, nem fogsz egyedül kimászni belőle. Valójában csak annyit értél el, hogy a testképzavarod megjelenési formája változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!