Párod kedvéért kipróbálnád, hogy 1-2 hónapig vegán étrenden élsz? Vagy fél évig? Hogyan vezessem fel a páromnak ezt a kérésemet?
Ő nagy húsevő, de szerintem meg tudnám szerettetni vele, ha egy picit elfogadóbb lenne.
Egyébként nem azt szeretném, hogy teljesen felhagyjon a húsevéssel, hanem csak azt, hogy mérsékelje, ne egyen minden nap.
De ehhez először meg kéne ismernie a vegán kajákat, hogy vannak finomak, meg rá kéne jönnie, hogy hús nélkül is tud élni, mert most azt állítja, hogy anélkül nem bírja ki, max egy napig. De ehhez azt kéne, hogy egy kicsit több ideig húsmentesen étkezzen, mert anélkül nem hiszi el nekem...
Én kipróbálnám.
A paleot ki is próbáltam, de a csaj állandóan éhes volt, pár hónap után abbahagytuk.
Nem hinném, hogy a radikális váltás (ma még napi szinten hús, holnap vegán étrend) ne okozna problémákat egészségügyileg, ahogy a vegánról a normál étkezésre se lehet egyik napról a másikra áttérni.
Én pl (többek közt) az ilyen akciók miatt nem jönnék össze vegával se, nem ám vegánnal. Nem rudnak nyugton maradni hosszútávon.
Ha valóban csak azt szeretnéd, hogy nyisson a vegán étrend felé, akkor főzz olyat, ami szerinted finom és kérd meg, hogy kóstolja meg. Ha valóban finom, akkor úgy is ízleni fog neki, ha közben normálisan táplálkozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!