Mindennap délután 14-16 óra között falásrohamom van mert ordít a szervezetem a cukorért? Mit csináljak? Félek, hogy cukorbeteg leszek?
Keress egy pszichooógust.
Párhuzamosan meg kezdj el rásuokni az elég alvára a heti 2x60p sportra a npi 20 perc szabad levegőn sétára és a kiegyensúlyozott regelire. Legyen feherje szenhidrat es sok zoldseg a reggeliben es az ebedben is.
Ebed utan kozvetlen probalhatsz enni egyezlen kocka csokit. Jó sok harapással, elnyammogva. Hogy sokáig tartson. Ezzel kap a tested meg a lelejd kis édeset és kisebb esellyel lesz falásroham
És ugyanenjyire fontosak a fenti dolgok mert ez mind összefügg
Mekkora barmok vannak a mai világban, hogy éhségre pszichológust ajánlanak!
Én nem tudom, de minálunk, normáliséknál éhségre ételt ajánlanak, jó laktatót.
Persze, majd 1 kocka csoki elreszelve, mint a bolondok. Akkor már tényleg helyem lenne a pszichiátrián.
Kérdező, nem veszed észre, hogy mennyire megbolondítanak ezek a mai áltudományos fas@ságok?
Kezdik azzal, mintha te lennél a hü@lye, aztán rávesznek hülyeségekre, hogy utána VALÓBAN te legyél az.
Egyél rendesen napi 3x, attól még senki nem hízott el, ha nem ágyban fekvő beteg.
A falásroham oka az, hogy nem evett rendesen aznap.
Ha jóllakásig eszik 3x, akkor nincs falásroham.
#5 bárcsak így lenne
Örülj neki hogy neked csak akkor van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!