Mit tehetek a túlzott vízfogyasztás ellen, illetve mi állhat a háttérben?
Meg kéne nézni tud e koncentrálni a veséd.
ADH hiány ?
Köszönöm a tippeket, érdekes, hogy a doki nem küldött tovább, de amit az első és a harmadik válaszoló ír erdekes, tovább megyek.
Naplózás: az elmúlt két hónapot végig naplóztam. Igen, egy karton vizet per nap minden további nélkül meg tudok inni, ez nekem nem meglepő, csapvizet iszom de ha más országban vagyok akkor napi egy kartont simán meg szoktam inni. De nekem ez tényleg nem tűnt fel eddig hogy gond lenne. Tudom, hogy rengeteg, tegnap jött meg az utolsó eredményem amivel mentem vissza, és azért írtam ide hogy hátha vna sorstárs vagy kapok ötletet, és kaptam is, köszönöm!
Vizelés: nincs gond, ki is jön ami bemegy de nem kell óránként vizelnem, végig alszom az éjszakát is, igen (doktor is ezt kérdezte azért írom). De ha vizelek, sokat. Kényelmes ha óránként ürítek de nincs gond akkor sem ha tovább kell bírni, simán bírok nyolc órát is úgy, hogy közben iszom. De ha ürítek, sokat.
Sport: napi másfél órát sportolol rég óta és sokat sétálok a munkából kifolyólag de ez az ivás így utána olvasás után soknak tűnik valóban, ahogy látom el sem hiszik páran bár ez nem meglepő bár ha azt elhiszik, hogy van aki fél liter vizen megél ebben nem tudom mi a hihetetlenebb. :-)
Még egy záró gondolat, általában fél litert iszom egyhuzamban, vagy 6-700 miliket. (De van hogy többet) Kulacsból iszom, egy literesből. Napi sokat, ahogy már írtam is. Érdekes hogy valkai szerint poénból mentem el vérvételekre meg ez a legjobb dolgom, hogy ilyen kérdést írok, nem hantázok és van fogalmam az űrmértékekről is.
Mindenkinek köszönöm aki segítő szándékkal és ötletekkel írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!