Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szavazással! Mennyi vizet...

Szavazással! Mennyi vizet fogyasztasz naponta átlagosan? Csak a vízre (pl R/O víz, ásványvíz, forrásvíz, csapvíz, desztillált víz, gyógyvíz, stb) vonatkozik a kérdés, más folyadékok nem számítanak bele.

Figyelt kérdés

Ha írásban, hozzászólásban válaszolsz, ha van kedved, azt is írd meg, hogy mi a nem, mennyi a kor, testsúly, magasság, mert úgy lenne leginkább releváns a válasz, de ha ezeket nem írod meg, az sem gond!

Ha szavazol és hozzászólást is írsz, úgy még jobb!

Bármi kiegészítő megjegyzés is jöhet.

Köszi!

jún. 16. 06:47
A kérdező szavazást indított:
1 liter alatti mennyiséget.
1 litert.
1,5 litert.
2 litert.
2,5 litert.
3 litert.
3,5 litert.
4 litert.
4,5 litert.
5 litert.
19 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

2,5 liter tiszta vizet iszok meg. Hál' Isten nálam finom a csapvíz, úgyhogy azt iszom, nem szoktam ásványvizet venni. Van, hogy több fogy el, attól is függ hogy mennyire vagyok éhes. Diétát követek, úgyhogy ha kaja után még mindig ennék valamit, akkor vízzel szoktam megtölteni a gyomrom hogy elmúljon az éhség, ilyenkor fordul elő hogy többet iszok. Van 3 db 1 literes kulacsom, este lefekvés előtt berakom őket a hűtőbe, és másnap estére üresnek kell lenniük. A 3 literből nagyjából fél liter (330ml) pre-workout bekeverésre van.

23 éves férfi vagyok, 189cm és 82 kiló jelenleg.

jún. 16. 07:07
 2/6 qborka ***** válasza:

Olyan 3 liter körül, többnyire csap víz. Amikor városban mászkálok,és elfogy,veszek ásványvizet. A palackokat sokszor újratöltöm,mielőtt kidobom.

65 kg, 44 éves nő vagyok.

jún. 16. 08:06
 3/6 anonim ***** válasza:
48%

74 kg nő 26 éves

Reggel fél liter míg beérek munkába

Munkában ebédig 1 palack (750ml)

Ebédhez 12-13 plusz egy palack

Délután plusz 2 palack 5ig

Ha nem edzek és csak hazamegyek akkor plusz kb fél-1 litwr (otthon elfelejtek inni így aránylag kevesebb)

jún. 16. 08:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Koffeinos italokon kívül csak szörpöt és teát iszok, a sima vizet nem iszom meg.
jún. 16. 09:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs. Ha szomjas vagyok, iszok.
jún. 16. 18:49
 6/6 anonim ***** válasza:

34/N 178 cm/105kg (fogyás alatt)

2 litert iszom (víz+kávé összesen) bár azt mondják, nekem ennél többet kellene. Próbáltam, de ennél többet nem is kívánok és egész nap csak pisilni járnék tőle.

jún. 18. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!