Szavazással! Mennyi vizet fogyasztasz naponta átlagosan? Csak a vízre (pl R/O víz, ásványvíz, forrásvíz, csapvíz, desztillált víz, gyógyvíz, stb) vonatkozik a kérdés, más folyadékok nem számítanak bele.
Ha írásban, hozzászólásban válaszolsz, ha van kedved, azt is írd meg, hogy mi a nem, mennyi a kor, testsúly, magasság, mert úgy lenne leginkább releváns a válasz, de ha ezeket nem írod meg, az sem gond!
Ha szavazol és hozzászólást is írsz, úgy még jobb!
Bármi kiegészítő megjegyzés is jöhet.
Köszi!
2,5 liter tiszta vizet iszok meg. Hál' Isten nálam finom a csapvíz, úgyhogy azt iszom, nem szoktam ásványvizet venni. Van, hogy több fogy el, attól is függ hogy mennyire vagyok éhes. Diétát követek, úgyhogy ha kaja után még mindig ennék valamit, akkor vízzel szoktam megtölteni a gyomrom hogy elmúljon az éhség, ilyenkor fordul elő hogy többet iszok. Van 3 db 1 literes kulacsom, este lefekvés előtt berakom őket a hűtőbe, és másnap estére üresnek kell lenniük. A 3 literből nagyjából fél liter (330ml) pre-workout bekeverésre van.
23 éves férfi vagyok, 189cm és 82 kiló jelenleg.
Olyan 3 liter körül, többnyire csap víz. Amikor városban mászkálok,és elfogy,veszek ásványvizet. A palackokat sokszor újratöltöm,mielőtt kidobom.
65 kg, 44 éves nő vagyok.
74 kg nő 26 éves
Reggel fél liter míg beérek munkába
Munkában ebédig 1 palack (750ml)
Ebédhez 12-13 plusz egy palack
Délután plusz 2 palack 5ig
Ha nem edzek és csak hazamegyek akkor plusz kb fél-1 litwr (otthon elfelejtek inni így aránylag kevesebb)
34/N 178 cm/105kg (fogyás alatt)
2 litert iszom (víz+kávé összesen) bár azt mondják, nekem ennél többet kellene. Próbáltam, de ennél többet nem is kívánok és egész nap csak pisilni járnék tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!