Mit gondoltok OZA Hanish desztillált víz kúrájáról?
Írt a Mazdaznanról is.
Állítólag ő a Mazdaizmus híve volt.
Örülök 3 as a véleményednek.
Ha mondjuk összevetjük a csapvíz fogyasztással, ami tartalmazza a klórozásnak ellenálló mutálódott vírusokat és gyógyszermaradványokat, a tiszta víz nem fog vírusfertőzést okozni, nem úgy mint a csapvíz. A gyógyszermaradványok is okozhatnak tüneteket. Ha nem tiszta vizet iszik az ember, hanem kemény vizet, az úgy lerakódik az ember szervezetében, mint ahogy a bojlerekben és mosógépeket látjuk elvízkövesedve, okozva vesekövet és más betegségeket. De a rákot nem a tiszta víz fogja meggyógyítani szerintem, de tiszta vizet inni attól fontos.
#4. Akkor most szólnek, hogy fogalomzavarban elsz, a tiszta víz és a desztillált víz nem szinonimái egymásnak.
Másrészt meg kérlek mesélj: milyen vírusfertőzéseket kaptál az utóbbi 1 évben a csapvíztől? És a csapvizet ivó ismerőseid hányhavonta mennek vesekő műtétre?
Csapvizet csak megtisztítva iszom, így ezek a vírusok nem fognak fertőzni engem.
Nem túl sok ismerősöm van, nem tudom mit isznak, és hogy mennyien mennek vesekő műtétre nem tudom.
"Nem túl sok ismerősöm van"
Miért nem lepődök meg?!🤣
A desztillált vizet nem nagyüzemben isszuk csak kúraszerűen.
Nem is tudnánk annyira tiszta és keserű.
Kimutatták hogy a rákos sejtek nem szeretik a vizes, levegős környezetet.
A vízhiányos, oxigénmentes környezetben érzik jól magukat.
8-asnak írom, hogy a tiszta desztilláltvíz nem keserű.
De ha elkezdesz csapvizet desztillálni, az eleje büdös rossz ízű(mondhatni keserűnek), az első fél litert ki kell önteni a wc-be, ha ezt nem teszed meg és azt hozzádesztillálod a többihez a végeredmény elég rossz lesz. Ha lejött kb. egy fél liter utána kezd tisztulni. Ez a csapvíz nagyon rossz minősége miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!