Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit gondoltok OZA Hanish...

Mit gondoltok OZA Hanish desztillált víz kúrájáról?

Figyelt kérdés

Írt a Mazdaznanról is.

Állítólag ő a Mazdaizmus híve volt.

2024. ápr. 11. 15:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Tényleg vannak, akik nem bírják a csapvizet. Ez első kézből származó információ, ugyanis rólam van szó. Egyrészt nagyon jó a szaglásom és az ízlelésem és a csapvíz fogyasztása számomra már gyerekkoromban bizarr volt, mivel nem csak a klór ízét, szagát éreztem, hanem valami szennyvíz szerű mellékízt. Amikor gyerek voltam, nem voltak még flakonos ásványvizek.

Amikor megjelentek az első víztisztítók Magyarországon, amit otthon lehet használni, nagyon örültem és amikor lett rá keret, megvettük és rendkívül jó befektetés. Környezetbarátabb is abból a szempontból, hogy nem kell "flakonozni". Aztán vettünk egy desztillálót is.

Az is fontos szempont, hogy nekem tényleg érzékenyek a veséim és több családtagomnak is. Egyik szülőmnek például fiatal korában akkora veseköve volt, hogy kitöltötte a vese egy részét és csonkolni kellett a veséjét.

Nem vagyunk egyformák. Azért, mert vannak emberek, akik minden gond nélkül meg tudják inni a csapvizet, nem jelenti azt, hogy mások is ilyenek.

Egyébként ajánlom azoknak, akik hitetlenkednek a desztillált vízzel kapcsolatban, hogy nézzék meg az erről készült videókat abban a tekintetben, hogy pl 4 liter csapvíz desztillálása után mennyi szervetlen anyag marad a készülék alján. Ugyanis megdöbbentő mennyiség. És az szervetlen és nem jó az emberi szervezet számára.

Valószínűleg sokan azért nem érzik a csapvíz igazi ízét, mert azt szokták meg. De ha sokáig tisztított vizet innának, akkor elkezdenék érezni a csapvíz ízét.

Aki keserű ízt fedezett fel desztillált víz fogyasztásakor, akkor ő vagy nm desztillált vizet ivott, vagy a saját szervezetének az ízét érezte.

Például egy közeli rokonom, aki alkoholista és láncdohányos volt, ő azt mondta a tisztított vízre, hogy keserűnek érzi, mások pedig édesnek. Tehát ez az adott emberi szervezet mérgezettségén múlhat, hogy ki ilyennek ízleli.

Ez nagyon érdekes dolog és ha nem utasítanátok el kapásból, akkor ti is érdekesnek tartanátok.

2024. jún. 16. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!