Naponta hány g zöldséget, gyümölcsöt érdemes fogyasztani és melyik szénhidrátnak magasabb a rosttartalma?
Figyelt kérdés
máj. 2. 16:19
11/13 anonim válasza:
#10, te nagyon buta vagy..
Ahelyett, hogy elismernéd hogy rosszul tudsz valamit, csak sértegetni vagy képes 😆
12/13 anonim válasza:
Egyébként nekem orvos megvétózta azt az 500 grammot úgy, hogy vegyes és növényi alapú táplálkozás mellett nem kell naponta kecskeként élni. Ő azt mondta, hogy marketing-fogás. Ha én most mára eszek barna rostot és főzeléket, már jól vagyok. Vacsorára bármit ehetek, nem kell aggódnom. Egyébként én immunbetegség miatt folyamatosan járok vérvételre, magas vitamintszintem van tavalytól, az immunbetegségem rejtélyesen el is tűnt.
13/13 anonim válasza:
Illetve ne felejtsük el, hogy tejtermék és vajkészítmény is tele van minden földi jóval. Persze itt már egyénenként változik, hogy ki mit eszik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!