Milyen lisztből érdemes sütni süteményt, ha mellőzni akarom a szénhidrátokat, vagy csak minimalizálni azok mennyiségét?
Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 21:48
1/4 anonim 



válasza:





szerintem a Graham ! mert abba sok a korpa rész..
2/4 anonim 



válasza:





HA süteményt akarsz, akkor süsd rendes lisztböl, mert egyébként nem lesz finom, de csak egy vagy két kisebb darabot egyél.
Minden lisztben sok szénhidrát van, ezért ha nem akarsz ezt enni, akkor ne egyél süteményt.
3/4 anonim 



válasza:





A liszt szénhidrát. A milyen liszt is az. Egyél keveset a süteményből.
4/4 anonim válasza:
Búzacsírás lisztből a sütik nagyon finomak. De ne egyél sokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!