Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen lisztből érdemes sütni...

Milyen lisztből érdemes sütni süteményt, ha mellőzni akarom a szénhidrátokat, vagy csak minimalizálni azok mennyiségét?

Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 21:48
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem a Graham ! mert abba sok a korpa rész..
2011. okt. 12. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

HA süteményt akarsz, akkor süsd rendes lisztböl, mert egyébként nem lesz finom, de csak egy vagy két kisebb darabot egyél.

Minden lisztben sok szénhidrát van, ezért ha nem akarsz ezt enni, akkor ne egyél süteményt.

2011. okt. 12. 21:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
A liszt szénhidrát. A milyen liszt is az. Egyél keveset a süteményből.
2011. okt. 12. 21:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
Búzacsírás lisztből a sütik nagyon finomak. De ne egyél sokat!!!
2012. ápr. 10. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!