A koffeinről leszokás mennyire nehéz, és aki esetleg leszokott jobb volt nélküle?
A függőség mindig rossz. Evidens, hogy megszabadulni tőle jó.
De kérdés, hogy esetedben tényleg koffeinfüggőségről van-e szó.
Nem az a lényeg hogy másoknak mi a jó, és hogy másoknak mi a véleménye róla, hanem hogy neked mi a jó, és hogy neked mi a véleményed róla.
Én példáúl csak a Nescafe 3in1-bem kávét szeretem, mert nem kell se cukor, se édesítőszer hozzá, csak meleg víz. Nagyon el találták az ízét. Kellemes csokis édes és élénkítő az íze, a hatása pedig picit émelyítő és megnyugtató. Sok 3in1 kávét kipróbáltam már, és nekem csak a Nes jött be. 100ft-ot egyáltalán nem sajnálok érte. Bárcsak a sör ára is csak 200forint lenne.
Egy negatívumot tudnék felhozni a kávé ellen, az pedig a hasmenés, amit néha okoz. Ez nem jó, ha pl. ilyen olyan munkahelyen vagy.
1.
Hát nekem oxigén függőségem van, több mint 50 éve. Nem akarok róla leszokni.
2.
Akkor meg minek akarsz leszokni róla?
7.
De igen. Nem tudom önként abbahagyni és elvonva nagyon erős tüneteim lesznek. Ha nem ez a függőség tünete, akkor mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!