Van itt olyan köztetek aki sikeresen leszokott a kávézásról/koffeinről?
Jó lenne modszereket olvasni valós tapasztalatokon alapulva ,hogy erőt és ötleteket adjon.
Nincs semmi energiám semmihez, még mozogni sem totál enervált vagyok.
Igaz csak 2dl őrölt kávét iszom 1 nap max 2, de mindenap és kíváncsi vagyok, ha ezt kiktatok az életemből ,változik e valami...
Nap persze tudom,hogy nem csak ezen múlik, úgyhogy ezt nem kell külön leírni.
A reggelim elengedheteln része a kávé szóval aki szintén így volt ezzel de sikerűlt leszokni az írjon leginkább.
Én sem értem, hogy miért szeretnél leszokni.. De ha nagyon ez a célod, akkor vegyél koffeinmentes kávét, és főzd le vegyesen. Ahogy telik az idő, úgy legyen napról napra mindig egy kicsivel több gramm a koffeinmentes kávé, mint a rendes, és előbb utóbb már csak koffeinmenteset fogsz inni. Utána meg már csak a szokást kell megtartani.
Egyébként ha nem az íze miatt iszod, akkor teákkal is el tudod érni ugyanezt az élénkítő hatást, tovább is tart elvileg.
Az első pár nap lesz keserves, fejfájás, hányinger, álmosság rohamok.
Utána kezd majd visszaterni beléd az élet, 2 hét után alapból olyan leszel, mint a "kávés löket" után. Onnantol már könnyebb nélkülözni a dolgot.
Igazából baromi nehéz tisztának maradni, és nem visszaszokni, a koffein nagyon addiktív drog.
4.
Ez hülyeség. Napi 3 csészével iszok - munkanapokon. Hétvégén vagy szabi alatt semennyit. Nincs semmiféle fejfájás, szédülés, álmosságroham mégsem. Bármikor meg tudom állni hetekig vagy akár örökre is, hogy ne kávézzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!