Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tényleg a kaja lehet az ok,...

Tényleg a kaja lehet az ok, amiért nem fejlődök?

Figyelt kérdés

Jelenleg 2 éve edzem, kisebb megszakításokkal, de folyamatosan most fél éve kb.

(Heti 5 nap).

Push-Pull-Leg edzést csinálok, mindig bukásig megyek, 3 körben.

A gyakorlatokat igyekszem úgy megválasztani, hogy változatos legyen, ne szokjon hozzá túlságosan az izomzat.

Súlyokban tudok feljebb menni, ezt látom… csak egyszerűen nem tudok eleget enni, mert a pénztárcám egy;

REGGELI; 4 tojás (változatos formábsn)

Tízórai; Hamé Tuna Salad/

Teljes kiörlésű szendvics, felvágottal

Ebéd; 2 adag Zöldséges rizs, csirkemellel

Vacsora; Zöldséges rizs csirkemellel

Ennyit enged csak meg sajnos!

De nem növök, csak szálkásodom lefele, és sok a munka amit belerakok, de vékonynak látom magam. (176cm - 76kg vagyok)

23/F

2023. okt. 4. 11:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kalóriabeviteled nem stimmel, akkor az visszaveti a fejlődést, persze. Én is évek óta azért nem tudok megfelelő ütemben fejlődni, mert nem tudok elég kalóriát megenni. Nekem nem anyagilag vannak gondok ezen a téren, ugyanis ha akarnám, akkor ehetnék minden nap marha steaket lazac salátával. Nálam szimplán arról van szó, hogy rohadtul nem bírok, és nem is szeretek enni, pláne nem sokat. Aki tud és szeret is sokat enni, bírja is, van rá anyagi kerete, annak meg a szálkásítás és a kalóriadeficit a nehéz, nekem meg a kalóriatöbblet. Ez ilyen. Ügyfeleim között is több olyan van, akinek komoly gondot okoz az elegendő kalóriabevitel. Nyilván ilyenkor jöhet szóba például egy tömegnövelő por, de azoknak egészségügyileg nem vagyok a pártján.
2023. okt. 4. 11:40
 2/2 anonim ***** válasza:

ez kb az én adagom fogyáshoz úgy hogy 1x edzem, 150 centi vagyok és lány

szóval igen, tényleg ezért nem fejlődsz. ráadsul ez így elég egysíkú is szóval még egészségtelen is

sehol a hüvelyesek, olajos magok, jó zsírok, karaj, szűz, stb

pedig nem sok olcsóbb van egy jó lencsefőzeléknél ami pl megadja a fehérjét meg a szénhidrátot is

2023. okt. 7. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!