Nagyon küzdök a fehérjebevitellel. Magamnak főzök, és igyekszem több húst felhasználni, mint amennyit a receptben írnak, de így se elég. Negiszom napi egy adag fehérjeturmixot, de így se sikerül elerni. Igyak kettőt? Mennyi fehérje jöhet ebből? Ma pl. 99g fehérje ment le, ebből 21 fehérjeturmixból (nő vagyok, szóval nem akarom 160ig tolni, de a 120 jó lenne, ha meglenne).
Esetleg tud valaki jó fehérjés nasit? Rendeltem fehérjés chipset, de kiderult, hogy nincs is raktáron és visszamondtak... Már teljesen elegem van a sok édes turmixból.
én iszom feherjet az 24g/kupak pl a reggelimben ez benne van..Hús ebedre 40g délután protein joghurt az is 20g estére 3 tojás 15g...ez az alap
2023. szept. 4. 20:39
3/9 anonim válasza:
Hacsak nem szteroidozol, vagy nem a női Hulk vagy, elég a 100gramm is bőven. Zsírmentes tömeget szokták beszorozni 1-1.5-tel, és kijön kb a fehérjeigény. Ha nem vagy kövér, akkor számolhatsz az egész súllyal is, mert azon nem múlik semmi. Csak akkor keletkezhet irreális szám, ha 120 kiló vagy, amiből 60kg zsír, ilyenkor érdemes észben tartani, hogy a "hájnak" nincs szüksége fehérjére.
2023. szept. 4. 20:47
4/9 A kérdező kommentje:
Húúúú, ez nagyon jó hír, köszi. A zsírmentes tömegem most kb 52kg, ahhoz akkor ez végülis elég.
2023. szept. 4. 20:53
5/9 anonim válasza:
52 kilós lányként hova akarsz 120 gramm fehérjét bekajálni? Ha a te fehérjekereted valahol 80-90 gramm környékén alakul, akkor az bőven tökéletes.
2023. szept. 4. 20:58
6/9 anonim válasza:
Neked 100g több mint elég, és számold a növényi fehérjét is.
2023. szept. 4. 21:02
7/9 A kérdező kommentje:
A ZSÍRMENTES tömegem 52kg, amúgy 65 kg vagyok :)
2023. szept. 4. 21:14
8/9 anonim válasza:
Ha kitűzöd a 90 grammot, akkor még úgy is jó vagy.
2023. szept. 4. 21:17
9/9 anonim válasza:
65 kilohoz a 90-100 gramm tokeletesen eleg, amellett izmot is lehet wpiteni. Heti 5 edzes mellett ha mind sulyemels akkkor kellene tobb.
Anugy en turot szoktam. Lekvarral, zabbal vsgy sos turokremnek osszekeverni turmixban valami zoldseggel vagy siman turo joghurt es fuszereknes azt teszem kenyerre mint egy kamu korozott.
Kevesebb a macera vele mint a csirkevel es kb ugyanannyiba kerul ha akciosan veszed es fagyaszthato is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!