Mit vigyek enni a munkába amiben van bőven szénhidrát és fehérje?
Figyelt kérdés
Gyorsan megehető étel kellene amiben tömegnövelés miatt van elég szénhidrát és fehérje na és amit nem kell melegítgetni.
A teljes kiörlésű kenyértől már undorom van.
Van valami ötletetek? 11 órát vagyok bent, tehát majdnem teljes napi étkezés kell.
Köszönöm előre is
2021. okt. 29. 20:54
1/16 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni hogy tisztán étkezem :) (cukor, fehér liszt mentesen)
2021. okt. 29. 20:55
4/16 anonim válasza:
így van,vannak ilyen tipikus fitness pizzák. csirke,tk tészta,sajt,
6/16 A kérdező kommentje:
Nő
Pizzát én is tudok sütni magamnak, eszembe se jutott. Köszönöm ez egy jó ötlet :)
2021. okt. 30. 07:40
7/16 anonim válasza:
Gondolom valami tipikus rizs csirke zabáló pontozott le minket 😄😄
8/16 anonim válasza:
Így csinyáld' e
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__114..
Itt is írja a "nőcike" (vaaaaaajon ki lehet aaaz😏) a frankót a tutit :)))
9/16 A kérdező kommentje:
8. Válaszoló
Nem értem mi köze az én kérdésemnek, ahhoz a kérdéshez amit te linkeltél.
Nekem nem az a kérdésem hogy mennyit egyek meg mikor, hanem hogy mit
2021. okt. 30. 15:36
10/16 anonim válasza:
Szerintem süss ki otthon csirkemellet(só,bors) és főzz mellé rizst, ezt vidd el egy dobozban, akár melegítés nélkül is meg tudod enni, de ha van mikró ott, akkor oda is bedobhatod egy percre gyors. De mondom, én szeretem melegítés nélkül is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!