Mit vigyek enni a munkába amiben van bőven szénhidrát és fehérje?
Gyorsan megehető étel kellene amiben tömegnövelés miatt van elég szénhidrát és fehérje na és amit nem kell melegítgetni.
A teljes kiörlésű kenyértől már undorom van.
Van valami ötletetek? 11 órát vagyok bent, tehát majdnem teljes napi étkezés kell.
Köszönöm előre is
Mit dolgozol, hogyan tudod megoldani az étkezést?
Amit én szoktam, Penny-ben van kilós kiszerelésben előre kikevert műzli (aszalt gyümölcs, olajos magvak):
Legutóbb 750/kg volt, laktózmentes tejben 2 perc mikró, aztán bekeverem egy evőkanál fehérjeporral, ez a reggeli.
Ebédre főtt kaját szoktam vinni, ma mexikói zöldséges csirkemellet csináltam holnapra elvinni. Mivel már kész van kiporciózva, ezt is csak belököm a mikróba 3 percre és lehet enni. Megfőzni sem tart sokáig.
Igazából nem gondolkodom túl a kaját. Az étkezéseim gerince sima házikoszt, csak arra figyelek, hogy a hozzáadott/finomított cukrokat kerüljem, amennyire lehet.
Én kerülném a glutént is a helyedben, de mindegy
A legjobb előre megcsinálni, husi+zöldség+rizs, és kész; esetleg főtt tojás zöldséggel
Miért jó ha kerülóm a glutént?
Egyébként köszönöm a válaszokat :)
semmiért.
Ha nincs megállapított cöliákiád akkor felesleges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!