Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy vigyek be elég fehérjét...

Hogy vigyek be elég fehérjét ? Segítség!

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, 202cm 90kg.

Tömegelni akarok, és úgy tudom akkor min 1.6g feherjét kéne bevinnem. Ami ugye 144g. Na most én ehhez még közel sem járok. Csirkemellből majd 1kg kéne mindennap. Hogyan oldhatnám meg? Szüleim nem támogatnak ebben.

2021. júl. 16. 08:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha nem támogatnak, akkor max elmehetnél diákmunkára és abból vehetnél fehérjét, de tudom , hogy van ahol nincs vagy nem megoldható a diákmunka.Egyébként egy jól kinéző de nem profi formához nem kell profi étrend, nem azon fog múlni.
2021. júl. 16. 08:26
 2/13 anonim ***** válasza:
2000bol megvan egy napra 🤷‍♂️ annyit ugyis elkoltesz
2021. júl. 16. 09:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
1kg? Versenyzok nem esznek annyit, te nem eszel mast napkozbe csak csirket? Masba is van feherje, novenyi feherjet is bele kell szamolni. Gondolok itt pl zabpehely, mogyoro, dio, magvak, rizs, turo, tojas, stb
2021. júl. 16. 10:42
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
na baz még egy csirkerizs (szigorúan egybeírva) huszár.
2021. júl. 16. 10:44
 5/13 anonim ***** válasza:
27%
Hogyne ennenek a versenyzok annyit. Meg am is mind1 h versenyzo vagy nem, de ha olyan fizikum a cel akkor kell. A novenyi meg nem teljes erteku
2021. júl. 16. 10:45
 6/13 A kérdező kommentje:
Azt példának írtam, tudom hogy nem csak azt lehet enni, meg rizst. De itthon mindig ilyen tészta valami szósszal esetleg pékáru felvágottal van. Még ha valamilyen hús lenne, de nincs.
2021. júl. 16. 10:53
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
A felvágottban is van fehérje, láttam amerikai börtönről dokumentumfilmet, na ott voltak olyan formák, hogy sok ember megirigyelné aki kinnt eszi a csirkerizst fehérjével meg vitaminokkal...
2021. júl. 16. 11:09
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Akkor menj az amcsi börtönbe Józsika, mire kijössz Jolánka leszel
2021. júl. 16. 12:28
 9/13 anonim ***** válasza:
37%
Jól van Béluka, 40 kiló vagy vasággyal vagy 140 kiló?Van sportmúltam okoska, tudom miről beszélek.Az csak egy példa volt, hogy nem 100%-ban a bevitt ételen múlik a dolog, előbb edzeni kellene megtanulni a a kérdezőnek aztán aggódni a bevitt fehérjén, nekd nem tanácsolok semmit, siess megy a műszakos busz a gyhárba....
2021. júl. 16. 13:02
 10/13 anonim ***** válasza:
80%

A szüleid az átlag rosszul étkező lakossag 70-80%ba tartozik.

Ilyen tészta leöntött löttyökkel,meg kiflivel nem mész semmire.

En a te helyedben elkezdenék azon agyalni,hogy tudnék plusz kajákat venni.Legalább az olyan napokra amikor grízestészta vagy meg hasonló semmiértelmű kaják vannak.Kipótolod halkonzervvel,sajtokkal,gomba,

hússal.

Nem akarok neked predikaciókat tartani ,de annakidején 16-17 évesen nyáron elmentem dolgozni.Egyrészt szerettem volna ha én is keresek valamit a konyhára,jol jött egy kis zsebbpénz is,ha bulizni mentem,másrészt voltak olyan igényeim ,amit nem várhattam el a szüleim átlagfizetéséből.

2021. júl. 16. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!