Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Valaki tud ajánlani valami jó...

Valaki tud ajánlani valami jó tömegnevelöt?

Figyelt kérdés
Járok edzeni, de nehezen hizó vagyok vagyis nehezen szedek fel kg t, arra gondoltam valami jó tömegnevelö kellene de nem tudom mient vegyek ami tényleg nagyon jól hat, várom a valaszokat komolytalanokra nem vagyok kiváncsi ,köszönöm!

2023. ápr. 23. 11:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

komolyra fordítva a szót semmi szükség tömegnövelőre.

egyél, vagy turmixolj össze otthon magadnak valamit ha nem tudsz eleget enni.

youtubeon írd be h házi tömegnövelő és ki fog dobni egy rakás videót amiben mondanak recepteket hozzá.

2023. ápr. 23. 12:29
 2/13 anonim ***** válasza:

Tömegnövelő = hulladék cukrok

Azért vagy nehezen hízó mert keveset eszel. Számtalanszor találkoztam ezzel, hogy xy nehezen hízik pedig ő egész nap zabál. Jah.. aztán az egész napi zaba kb azt jelentette, hogy reggeli kimarad. Ebédre eszik valami mirelit szart. Meg este bedob 2 szendót.

Kezdj el kcal-t számolni, és meglátod hogy lószart sem eszel.

Amúgy bármikor össze tudsz magadnak dobni turmixot, ami kiváló tömegelésre is, youtubeon van 6000000000000000000 videó

2023. ápr. 23. 13:33
 3/13 A kérdező kommentje:
Ne már xddd mindenki ezt mondja hogy nem kell, de így nem könyebb lenne a kaloria bevittel? És amúgy is ha cukor van benne az nem baj nem attol lehet hizni?!
2023. ápr. 23. 14:01
 4/13 anonim ***** válasza:

a kalóriatöblettől hízol nem a cukortól.

egyébbként alapvetően semmi gond nem lenne a tömegnövelőkkel, csak irreálisan drága, nem éri meg.

most megnéztem gymbeames tömegnövelő 2,2kg 10ezer

egy adag 260g

tehát még 10 adag se jön ki a 10ezer forintból

2023. ápr. 23. 14:10
 5/13 anonim ***** válasza:

De könyörgöm mi olyan nehéz a kalória bevitelben számodra?

140 kg-os erőemelő vagy? Vagy profi testépítő szárazon 110kg-val?

Írd már le mit eszel egy nap könyörgöm

2023. ápr. 23. 14:20
 6/13 A kérdező kommentje:
#5 meg van az ára az igaz, de könyeben viszek be kaloriát és nem kell annyit erőltesem annyit hogy egyek pl mind ma 4 tojást ettem majd végem volt xddd persze eszek meléje is csak amennyi jól esik, most a Hyper Masson gondolkodom az itt felénk 7 ezer ft [1kg]
2023. ápr. 23. 14:22
 7/13 A kérdező kommentje:
6 nincs étvágyam és erővel eszem és nagyon nehéz,az tudja csak akinek nem jó az étvágya
2023. ápr. 23. 14:25
 8/13 anonim ***** válasza:

Volumass 35

Hyper Mass

2023. ápr. 23. 14:26
 9/13 anonim ***** válasza:

4 tojást nem bírsz elfogyasztani? Ezt hogy kell elképzelni? Anorexiás vagy? Vagy most készülsz 4. osztályba?

Akkor vegyed a hulladék tömegnövelőidet.

1kg hyper mass? 65g egy adag. Masszív 2 hétre elegendő. 450ml vízzel kell betolni. Számomra könnyebb lenne 4 tojást megenni mint fél liter cukros vízet meginni de kinek mi.

Mondjuk ahogy látom te már eldöntötted, hogy tömegnövelőt akarsz venni.

Írtuk, hogy írd le mit eszel egy nap. Írtuk, hogy a tömegnövelő kb aranyáron mért cukor. Írtuk, hogy alapvető hozzávalókból csinálhatsz magadnak turmixot pl: banán, mogyoróvaj stb. Le sem szartad. Akkor vegyél hiper masszát, aztán a neon shakeredből szlopálgassad

Mondjuk az edzésed és a rengenerációd is egy kalap szar gondolom, de az sem gáz. Majd a Mutáns massza meg a hiper massza meghozza a színhust

2023. ápr. 23. 14:31
 10/13 anonim ***** válasza:

hát ez a hipermass se gazdaságosabb

persze elsőre annak tűnhet, hiszen itt csak 65g egy adag, tehát 15adag kijön belőle.

igen ám de az az 1adag csak 391 kcal

az lófütty

az kb 2kanál mogyoróvaj

írd már le rendesen egy napi étkezésed hogy néz ki

2023. ápr. 23. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!