Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit csináljak, hogy ne kívánja...

Mit csináljak, hogy ne kívánjam durván az édességet?

Figyelt kérdés
Olyan vagyok, ha eszek csak egy csomag jó reggelt kekszet vagy egy szelet csokit megeszek belenézek a tükörbe és máris kerekebbnek látom az arcom aztán megfogom, tényleg szélesedett! Nem értem miért érzem ezt! Sose érdekelt az alakom meg az hogy hogyan táplálkozok, sulyom is normál 162 cm és 50 kg vagyok. De nem bírok kevés édességet enni vagy ha ki is bírom rohadtúl kivánom, de sokszor nem merem megenni a kaját ami előttem van mert gyorsan szélesedek sajnos.

2022. okt. 23. 19:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam le ezekről, hogy alacsonyabb kalóriás nasikra tértem át. Lehetőleg válassz olyat ami nem ízlik. Fejben próbáld meg azonosítani mind a kettőt a nasi jelzővel, és hívd is annak. Ha majd nasizni akarsz, akkor eszedbe jut, hogy mennyire utálod és nem is fog kelleni. A cigiről is cukorkázással szoktam le. Utálom az eokaliptusos cukrot.
2022. nov. 8. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!