Mit csináljak ha jól akarok enni de mindig eszek valami édességet?
Figyelt kérdés
Egy ideje próbálok egészségesen enni pl reggelire tojás de mostmár egyre többször eszek virlslit, ebédre valami leves és hus saláta vagy valamilyen főzelék lencse vagy spenót stb rendesen meg eszek egy kisebb gyumolcstalat minden nap
És ennek ellenére egy 2-3 hete fel vagyok puffadva eszek sütit csokit mindent és eddig csak kalória kereten belül most meg azon túl szoktam ezt hogy gyozzem le?
Jó emocionálisan van meg ez nekem ..de nem akarom:D
2019. febr. 11. 15:40
1/3 anonim válasza:
Ha nasizni akarsz, akkor mindig legyen nálad valami gyümölcs.
2/3 anonim válasza:
Az se mindegy hogy most hány éves és hány kiló. Ha sovány vagy akkor nincs gond, de ha már most is kövér vagy akkor kérj valakitől szakmai segítséget. Az én lányom is jár az Sztk-ba dietetikushoz
3/3 A kérdező kommentje:
Ja értem :D
18 vagyok 176cm 62kg egyébként 70voltam de a kajaval amióta odafigyelek azaz nem eszek meg “mindent” és nemet mondok a sutire stb
De igyis van rajtam felesleg inkább alak formálni akarok és pár kg mínuszt meg hasam, comb ami zavar stb
2019. febr. 19. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!